x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un pompier, care descarcera victimele accidentului de autocar, a suferit un accident vascular cerebral

Un pompier, care descarcera victimele accidentului de autocar, a suferit un accident vascular cerebral

19 Aug 2015   •   18:19
Un pompier, care descarcera victimele accidentului de autocar, a suferit un accident vascular cerebral
Sursa foto: Bogdan Iurascu/Intact Images

Pompierul care a suferit un accident vascular cerebral în timp ce descarcera victimele accidentului de autocar produs miercuri dimineaţă pe raza localităţii brăilene Baldovineşti va fi transferat cu o ambulanţă la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare din Bucureşti.

Citeşte şi Un autocar cu 38 de pasageri s-a răsturnat pe DN2B! Trei morţi şi peste 20 de răniţi

'Va fi transferat cu o autosanitară la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare din Bucureşti. Acolo s-a obţinut transferul. Va fi transferat cu autospeciala, nu cu elicopterul SMURD. În momentul acesta va pleca de la noi', a declarat, pentru AGERPRES, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, Mihail Iugulescu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Brăila, lt.col. Ştefan Stoian, pompierul care a suferit accidentul vascular cerebral în timp ce ce se afla în misiune de salvare şi care a muncit câteva ore fără întrerupere este Gheorghe Stamate, de 45 de ani, subofiţer operativ la ISU Brăila.

Trei persoane au murit, iar alte 22 au fost rănite într-un accident de circulaţie produs miercuri dimineaţă, în localitatea brăileană Baldovineşti, după ce un autocar în care se aflau 38 de persoane, 36 de turişti moldoveni şi doi şoferi turci, s-a răsturnat într-o curbă, cel mai probabil din cauza vitezei neadaptate carosabilului umed.

×