x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un actor român a murit după ce a fost lovit de un val puternic, în staţiunea Jupiter

Un actor român a murit după ce a fost lovit de un val puternic, în staţiunea Jupiter

17 Aug 2013   •   20:30
Un actor român a murit după ce a fost lovit de un val puternic, în staţiunea Jupiter
Sursa foto: Dan Marinescu/Intact Images

Un tânăr de 29 de ani, component al naţionalei de fotbal a artiştilor, a murit înecat în staţiunea Jupiter, el fiind dat dispărut vineri, iar trupul fiindu-i adus la mal de valuri sâmbătă seară - informează Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Constanţa, Carmen Şerbănescu, trupul tânărului a adus la mal de valuri sâmbătă, în jurul orei 18.00.

Corpul neînsufleţit a fost dus la morgă pentru necropsie, iar poliţiştii fac cercetări în acest caz, a precizat sursa citată. Carmen Şerbănescu a mai spus că acesta era dat dispărut de vineri.

Cristian Georgescu, în vârstă de 29 de ani, era inginer IT şi component al naţionalei de fobal a artiştilor.
Unul dintre colegii acestuia de la Naţionala Artiştilor, solistul formaţiei Alb şi Negru, Kamara, a declarat pentru Mediafax că tânărul a fost lovit de un val puternic, a plutit pe apă câtva timp, însă salvamarii nu au putut ajunge la el.

"L-au găsit. Avem oameni acolo. (…) Incidentul s-a întâmplat ieri (n.r. - vineri), l-a lovit un val, a plutit, erau valuri foarte puternice, iar salvamarii nu au putut ajunge la el", a spus Kamara.
Turiştii aflaţi pe litoral în această perioadă nu au voie să se scalde în Marea Negră din cauza valurilor mari, ca urmare a vântului puternic, salvamarii arborând în acest sens steagul roşu.

×
Subiecte în articol: Cristian Grigorescu