x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Calendar plin pentru Iohannis în decembrie

Calendar plin pentru Iohannis în decembrie

de Dan Constantin    |    12 Noi 2016   •   14:12
Calendar plin pentru Iohannis în decembrie

Presedintele Iohannis va avea o intensă activitate în decembrie . Alegerile din 11 ocupă practic fiecare zi, după anuntarea și validarea rezultatelor oficiale ,care , conform experientei anterioare se va produce in jurul datei de 17 decembrie.

În 17 decembrie este programată la Bruxelles o reuniune a Consiliului European cu tema Brexit. Consiliul se desfasoară în formatul 27, fara Marea Britanie. RELATIA UE CU STATELE UNITE DUPĂ  ALEGEREA LUI TRUMP se va afla în mod firesc pe agenda discutiilor celor 27.

La Bucuresti, după revenirea de la  Bruxelles ÎNCEP CONSULTĂRILE PENTRU DESEMNAREA PREMIERULUI care nu se anunta deloc simple, potrivit sondajelor fiind PROGNOZATĂ o victorie  a PSD, CARE NU-L DOREȘTE PE CIOLOS în continuare la Palatul Victoria.

Calendarul cu desemnarea premierului va tine agenda presedintelui ocupată până în 22 decembrie, cand se aniverseaza și Revolutia din 1989. 

Pâna la 27 decembrie, marti, este greu de crezut că va exista o formulă de  guvern, iar cele 3 zile pana la Revelion vor fi pline cu formalitățile noilor structuri parlamentare, dornice să se instaleze ,dar sa si profite de vacanta în care intră Romania intre CRACIUN ȘI ANUL NOU.

IOHANNIS petrece aceste zile, de regulă la SIBIU.

 

×