x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cezar Ouatu a plâns o jumătate de oră după anunţarea rezultatelor. Declaraţiile contratenorului român după calificarea în finala EUROVISION (VIDEO)

Cezar Ouatu a plâns o jumătate de oră după anunţarea rezultatelor. Declaraţiile contratenorului român după calificarea în finala EUROVISION (VIDEO)

17 Mai 2013   •   12:02
Cezar Ouatu a plâns o jumătate de oră după anunţarea rezultatelor. Declaraţiile contratenorului român după calificarea în finala EUROVISION (VIDEO)

Cezar Ouatu a declarat, într-o conferinţă de presă organizată la Malmö, că este pentru prima dată când un contratenor se califică în finala Eurovision. El a precizat că este foarte mândru să reprezinte la această competiţie România şi pe toţi cântăreţii de operă.

"Sunt fericit pentru că sunt un câştigător - sunt în finală. Este pentru prima dată când un contratenor se califică în finala Eurovision. Vocea este cel mai important lucru şi voi încerca să fiu şi mai bun sâmbătă. Le mulţumesc tuturor celor care m-au votat. Am plâns o jumătate de oră după anunţarea rezultatelor. Sunt prea sensibil. Sunt foarte mândru să îmi reprezint ţara şi să îi reprezint pe toţi cântăreţii de operă", a declarat Cezar, după anunţarea rezultatelor celei de-a doua semifinale a Eurovision Song Contest 2013.

"Vreau să îi mulţumesc tatălui meu, care s-a dus la ceruri acum trei ani. El este cea mai importantă persoană din viaţa mea şi îi dedic lui această performanţă", a mai spus Ouatu potrivit Mediafax.

Cezar a mai spus că, cel mai probabil, el va fi câştigătorul marii finale a ediţiei din acest an a Eurovision Song Contest, însă artistul român a spus că printre favoriţi se numără şi Georgia şi Ucraina. Pe de altă parte, imediat după cea de-a doua semifinală, Cezar a remarcat faptul că a avut probleme cu casca audio, dar a reuşit să le depăşească continuând să cânte a cappella.

Cezar Ouatu, reprezentantul României, s-a calificat în finala Eurovision 2013, care va avea loc sâmbătă, după ce a trecut, joi seară, de cea de-a doua semifinală care s-a desfăşurat pe scena Malmö Arena (Suedia).

Cezar a concurat în cea de-a doua semifinală a Eurovision Song Contest 2013, joi seară, unde piesa "It's My Life" (muzică şi versuri Cristian Faur) a intrat în competiţie pe poziţia 17.

×