x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator La Malmo, unii ne văd câştigătorii Eurovision

La Malmo, unii ne văd câştigătorii Eurovision

10 Mai 2013   •   13:40
La Malmo, unii ne văd câştigătorii Eurovision

9 mai a fost ziua primei repetiţii pentru reprezentantul României la Eurovision. Cezar a urcat pe scena de la Malmö şi a oferit celor prezenţi, dar mai ales jurnaliştilor şi fanilor Eurovision, un show cel puţin surprinzător.

Mai întâi au fost probele de sunet, la Malmö Arena, alături de o echipă de la SVT, televiziunea publică suedeză. Cezar Ouatu şi Alexandra Toma (backing vocal) au testat sonorizarea pentru piesa "It's My Life" şi, împreună cu Cristian Faur, compozitorul piesei, şi Dan Manoliu, şeful delegaţiei noastre, au discutat cu echipa tehnică micile corecturi necesare. Repetiţia în sine a show-ului a determinat câţiva dintre jurnaliştii care au urmărit-o să declare că "avem un câştigător" şi chiar să parieze pe piesa României. Pe scenă, Cezar  a purtat un costum negru cu piele, velur şi pietre semipreţioase, creat special pentru el de designerul Doina Levintza.
"Pentru prima oară după multă vreme, avem o grafică excepţională!", a declarat Dan Manoliu, la finalul repetiţiei. "Într-un show care este în primul rând unul de televiziune acest lucru contează foarte mult. Prima repetiţie a decurs bine, iar probele de sunet au fost, de asemenea, mulţumitoare. Am început cu dreptul şi sper să continuăm la fel", a mai spus el.

În această seară, la Drumul spre Malmö, de la ora 23.00, telespectatorii TVR 1 vor putea vedea primele imagini din culisele Arenei din Malmö, pregătirile de dinaintea repetiţiei, momentul interpretării pentru prima oară a piesei "It’s My Life" pe scena Eurovisionului, dar şi reacţii la cald ale artiştilor şi dansatorilor, ale compozitorului, coregrafului Sergiu Anghel şi ale şefului nostru de delegaţie, după încheierea repetiţiei. Cezar Ouatu va concura în semifinala din 16 mai, unde piesa "It’s My Life" va intra în competiţie pe poziția 17.

×