x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator EXCLUSIV Ce părere are Marioara Zăvoranu despre Sergiu Nicolaescu şi despre cei care se incinerează

EXCLUSIV Ce părere are Marioara Zăvoranu despre Sergiu Nicolaescu şi despre cei care se incinerează

08 Ian 2013   •   14:13
EXCLUSIV Ce părere are Marioara Zăvoranu despre Sergiu Nicolaescu şi despre cei care se incinerează
Sursa foto: Marioara Zavoranu

Marioara Zavoranu, mama Oanei Zavoranu, a declarat pentru Jurnalul National ca nu este de acord cu scandalul din presa privind moartea regizorului Sergiu Nicolaescu, iar familia ar trebui lasata in pace, pentru ca maestrul nu reprezinta un bun comun, ci un bun al familiei. De asemenea, doamna Zavoranu a precizat ca scandalul nu ii afecteaza in niciun fel afacerea, doamna fiind proprietara unui cimitir privat.

"Eu cred sincer ca dintre noi toti unii se vor incinera iar unii se vor inmormanta crestineste. Fiecare om cum vrea, asa ca nu e asta grija mea, ca voi avea probleme cu cimitirul. N-as spune ca ma afecteaza, e un fenomen care mai dureaza doua trei zile. E pacat ca s-a ajuns sa se discute asa ceva. Nu mai ai ce sa mai reprosezi nimanui nimic, mai cu seama ca sunt treburile familiei, in niciun caz a noastra. Impotriva incinerarii nu biserica, doar anumite fete bisericesti au fost impotriva. Oamenii sunt si vor ramane crestini. Cine e ateu e ateu, nu stiu de ce se tot discuta despre de ce faci intr-un fel un anume lucru. Fiecare trebuie sa-si vada si sa se ocupe de propria lui familie sau persoana. Nu facem altceva decat sa facem niste probleme in plus. Sergiu Nicolaescu nu este un bun public, este bunul familiei lui. Ce, e vreo opera de arta? A fost si este un om foarte deosebit, cum sa fie bun public. Asta este o prostie si nu sunt de acord sa se bage nimeni in familia lui. Insa, eu personal, nu m-as incinera. Dar nu am nimic cu cei care vor sa se incinereze", a declarat Marioara Zavoranu pentru Jurnalul National.

×