x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Avocata din Alba Iulia, MUTILATA de un estetician! Ce i s-a injectat in loc de botox

Avocata din Alba Iulia, MUTILATA de un estetician! Ce i s-a injectat in loc de botox

28 Ian 2015   •   15:53
Avocata din Alba Iulia, MUTILATA de un estetician! Ce i s-a injectat in loc de botox

O avocata din Alba Iulia a ramas desfigurata in urma unui tratament estetic, in care medicul estetician i-a injectat o substanta pe baza de venin de vipera in loc de botox.

Imediat dupa ce medicul i-a injectat substanta, femeia a observat ca tratamentul primit putea fi pentru orice, numai pentru infrumusetare nu, fata a inceput sa i se umfle si ca starea sa de sanatate se agraveaza, in cele din urma suferind o paralizie a muschilor faciali.

S-a prezentat la serviciul de urgenta a spitalului judetean, in urma investigatiilor rezultand ca reactia alergica a fost cauzata de faptul ca doctorul nu ii injectase toxina botulinica, ci o substanta chinezeasca realizata pe baza de venin de vipera, care nu fusese autorizata de ministerul Sanatatii, dar care avea calitatea de a fi mult mai ieftina.

Femeia a depus o plangere penala la Parchetul de pe langa Tribunalul Alba Iulia, acuzandu-l pe medic de vatamare corporala.
In cei doi ani care au trecut de la administrarea substantei interzise, femeia a facut mai multe tratament reusind sa recapete mobilitatea a 70% din muschii fetei.
monitoruldealba.ro

Cititi si:
Reacţia Mariei Şarapova după eliminarea lui Halep de la Australian Open. Cum a comentat rusoaica scuza invocată de româncă

5 MINUTE INCREDIBILE care te vor face să renunţi la prietenii virtuali şi reţelele de socializare (VIDEO)

■ Syriza zice adio vacantelor all-inclusive in Grecia?


■ SCENE ŞOCANTE în secţia de poliţie. Ce face o poliţistă în timp ce un coleg o filmează. Imaginile au ajuns pe internet





×