x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Prinţesa Ardealului, eliberată datorită sarcinii

Prinţesa Ardealului, eliberată datorită sarcinii

de Violeta Fotache    |    02 Aug 2010   •   00:00
Prinţesa Ardealului, eliberată datorită sarcinii
Sursa foto: antena3.ro/

Partenerul de "afacere", Ion Petrişor, va rămâne însă după gratii 29 de zile



Cazul de contrabandă cu ţigări provenind din Ucraina şi Republica Moldova, în care zilele trecute s-au operat 50 de percheziţii simultane în Bucureşti şi în judeţele Suceava, Botoşani, Constanţa, Covasna şi Neamţ, s-a soldat cu 11 arestaţi preventiv, alte 44 de persoane fiind cerce­tate în stare de libertate, după cum ne-a declarat ieri şeful DIICOT, procurorul Codruţ Olaru.

Printre arestaţi se află şi cei patru capi ai grupului de crimă organizată. Paul Iova, din Bucureşti, alias Ion Petrişor, organizatorul concursului anual "Miss Piranda", Isopescu Adrian Arcadie, Nistor Constantin, zis Copilu', şi George Tărîţă, toţi trei din Vicovu de Sus, judeţul Suceava, au fost arestaţi 29 de zile pentru constituire de grup de crimă organizată şi complicitate la contrabandă. Iova Fănel, 27 de ani, fiul lui Paul şi Ro­xana, a fost arestat şi el pentru ade­rare la această reţea şi pentru complicitate la contrabandă, aceleaşi acuzaţii fiind motiv de mandat de arestare şi pentru Paul Roman din Bucureşti şi Mi­litaru Adrian, fiul lui "Natural" şi Elena, din Olteniţa, jud. Călăraşi, aşa cum reiese din informaţiile de pe site-ul Tribunalului Suceava. Alte patru propuneri de arestare preventivă în acest caz  sunt trecute pe site-ul oficial al instanţei fără numele persoanelor, dar şi fără soluţia judecătorilor, fapt ce ridică semne de întrebare.

Surse din serviciile secrete care au sprijinit acţiunea procurorilor DIICOT precizau duminică faptul că printre arestaţi s-ar afla şi Roxana, Prinţesa Ardealului, consoarta lui Ion Petrişor. Ieri, aceleaşi surse arătau că artista ar fi fost reţinută şi propusă pentru arestare, dar că ea a fost lăsată în libertate având în vedere faptul că este însărcinată. Informaţiile contradictorii au fost lămurite de şeful DIICOT, procurorul Codruţ Olaru, potrivit căruia Roxana are calitatea de învinuită în acest dosar şi este cer­cetată în stare de libertate. Până la închiderea ediţiei, DIICOT nu a difuzat un comunicat de presă privind arestările operate ori ratate în acest caz, la care, potrivit Poliţiei Române, investigaţiile au fost pornite din anul 2006.

În campania din 2009, Roxana apărea alături de Nicolae Guţă şi Florin Salam în imnurile electorale ale candidatului la preşedinţie Traian Băsescu.

×
Subiecte în articol: observator