x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Remus Truică, SCANDAL cu poliţia şi executorii judecătoreşti la poarta reședinţei de la Snagov

Remus Truică, SCANDAL cu poliţia şi executorii judecătoreşti la poarta reședinţei de la Snagov

10 Oct 2014   •   10:13
Remus Truică, SCANDAL cu poliţia şi executorii judecătoreşti la poarta reședinţei de la Snagov

Scandal la poarta omului de afaceri Rremus Truică. Executorii judecătorești şi poliţia s-au prezentat la reşedinţa acestuia din Snagov pentru a pune în aplicare un mandat de executare în contul unei datorii de 3 milioane de euro, bani luaţi prin împrumut, în 2008, de la o bancă.

Potrivit Antena3, paznicii domeniului nu le-a permis executorilor judecătorești și polițiștilor să intre în reședință.

La vila din Snagov a venit şi avocata soţiei miliardarului, care nu a fost lăsată să intre pe domeniu.

"Din păcate, executorul judecătoresc nu ne permite accesul, deşi am fost citaţi să ne prezentăm aici. Este clară conivenţa dintre BRD şi Remus Truică, în opinia noastră, în sensul că de 3 ani de zile nu vor să execute niciun bun comun, în schimb fac demersuri pentru a executa bunurile doamnei Truică", a declarat avocata.

Remus Truică s-a aflat în centrul mai multor scandaluri de presă. Unul dintre ele a fost în vara anului 2011, când a divorţat de soţia sa, Irina. Scandalul mediatic a dus la dezvăluirea unor amănunte picante din viaţa celor doi soţi. Miza divorţului nu au fost doar banii din conturile milionarului, ci şi custodia pentru cele două fiice ale cuplului.

După ce, iniţial, părinţii s-au înţeles ca fetele să stea, pe rând, cu amândoi, Remus Truică a fost acuzat că ar fi încălcat acordul, plecând cu fiicele şi interzicându-i fostei soţii să la mai vadă. La rândul său, omul de afaceri a susţinut că Irina Truică vrea să plece cu fiicele lor din ţară.

În octombrie 2011, în plin proces de divorţ, Irina Truică a chemat poliţia, reclamând faptul că ar fi fost lovită de soţul său. Scandalul nu s-a stins nici acum, deşi procesul de divorţ s-a încheiat în decembrie 2011, Remus Truică pierzând custodia celor două fete.

Știre în curs de actualizare.

×
Subiecte în articol: remus truica executare silita