x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Renato Usatîi vrea să fie primar la Bălţi dacă nu va fi arestat pe aeroportul de la Chişinău

Renato Usatîi vrea să fie primar la Bălţi dacă nu va fi arestat pe aeroportul de la Chişinău

05 Mai 2015   •   18:53
Renato Usatîi vrea să fie primar la Bălţi dacă nu va fi arestat pe aeroportul de la Chişinău
Sursa foto: Facebook

Controversatul om de afaceri Renato Usatîi anunţă de la Moscova, unde a fugit cu două zile înainte de alegerile parlamentare, că vrea să candideze la funcţia de primar al oraşului Bălţi.

 
„Îmi voi înainta candidatura la funcţia de primar al municipiului Bălţi. Toţi ştiu că Bălţiul este oraşul meu natal. Unii dintre cei mai frumoşi ani i-am petrecut anume acolo. Sarcina mea este ca oraşul Bălţi să ajungă la un nivel de dezvoltare internaţional, sarcina mea este să fac ordine, să atrag investiţii, pentru ca în oraş să fie demarate proiecte”, a spus Renato Usatîi citat de Info Prut.
 
Usatîi spune că ar putea fi arestat la intrarea în Republica Moldova, având în vedere că erau șase dosare penale pe numele său când a fugit, numărul acestora ajungând la 16 în momentul de față.
 
„Mâine mă întorc la Chişinău. Înţeleg că pot fi arestat la aeroport, având în vedere că atunci când am plecat din ţară, pe numele meu erau deschise şase dosare penale, iar azi figurez în 16 dosare penale. Înţeleg că puterea actuală se teme şi bine face. Mulţi m-au judecat pentru faptul că am părăsit Republica Moldova cu două zile înainte de alegerile parlamentare, dar au existat ameninţări reale la adresa mea”, a mai spus liderul Partidului Nostru.

×
Subiecte în articol: primar balti Renato Usatîi interlop