x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Soţia lui Schumacher a scos la vânzare avionul privat al familiei. Preţul: 20 de milioane de euro

Soţia lui Schumacher a scos la vânzare avionul privat al familiei. Preţul: 20 de milioane de euro

de Istvan Deak    |    26 Iul 2014   •   15:25
Soţia lui Schumacher a scos la vânzare avionul privat al familiei. Preţul: 20 de milioane de euro
Tratamentul pentru pacientul Michael Schumacher continuă cum era prevăzut la clinica universitară din Lausanne, Elveţia, dar soţia multiplului campion de Formula 1 a decis să facă pregătiri acasă pentru viitoarea lor existenţă. Cu această ocazie, ea a decis să scoată la vânzare avionul pe care îl deţinea soţul ei, scrie Tribune de Geneve.

Potrivit tabloidului german Bild, avionul privat al lui Schumi este un Falcon 2000EX gri metalizat, care poartă iniţialele septuplului campion mondial pe coadă şi este înregistrat sub numele de „M-IKEL”. Preţul său? 20 de milioane de euro, cu un discount de 20% oferit de soţia lui Schumacher, Corinna.
Bild mai scrie că fostul pilot a cumpărat acest aparat cu suma de 25 de milioane de euro.

Tot Bild susţine că soţia lui Michael a luat în ultima vreme mai multe decizii importate legate de viitor, printre care şi cea de a se separa de anumite bunuri ale soţului ei. Printre primele alese a fost avionul privat, care este capabil să transporte opt pasageri.

Fostul campion zbura anterior între 300 şi 400 de ore pe an cu acest avion. Falcon-ul a fost folosit şi pentru vacanţele familiei, când Michael şi Corinna mergeau împreună cu copiii lor Mick şi Gina Maria în concedii prin diverse locuri ale lumii.

Reamintim că Michael Schumacher a suferit la 29 decembrie 2013 un grav accident la schi, în staţiunea franceză Meribel, în urma căruia a fost menţinut în comă artificială aproape şase luni la spitalul din Grenoble, iar ulterior scos treptat din comă şi transfera la spitalul din Lausanne, unde urmează o lungă şi dificilă perioadă de recuperare.

Lui Michael i-ar putea fi oferită o soluţie de recuperare revoluţionară prin implantarea unui microcip inovativ care să îi stimuleze intens activitatea creierului, anunţă ziarul elveţian Blick.

Site-ul britanic mirror.co.uk anunţă că reprezentanţii clinicii elveţiene intenţionează ca, în următorul pas al recuperării, să îl ajute pe german să părăsească patul, punându-l pe Schumacher într-un scaun cu rotile electric, extrem de performant. Schumi, care în prezent comunică doar prin intermediul ochilor cu soţia şi copiii săi, va controla acest scaun cu ajutorul gurii. Iar marile speranţe ale familiei Schumacher se leagă în acest moment de acest microcip.

×