x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un nou caz de coronavirus la o multinațională din Capitală. Toți angajații vor lucra de acasă. Birourile se închid

Un nou caz de coronavirus la o multinațională din Capitală. Toți angajații vor lucra de acasă. Birourile se închid

de Giulia Anghel    |    11 Mar 2020   •   14:29
Un nou caz de coronavirus la o multinațională din Capitală. Toți angajații vor lucra de acasă. Birourile se închid
Sursa foto: facebook

La ING Tech Romania un angajat a fost infectat cu coronavirus, cazul fiind confirmat în seara zilei de 10 martie, după cum ne-au transmis reprezentanții companiei. Toți salariații societății vor lucra de acasă, iar birourile vor fi închise până în data de 16 martie. 

"Cazul este asimptomatic și se află in carantină, așteptând o nouă testare.

ING Tech a decis ca, începand de astăzi, 11 martie, toți cei 850 de angajați să lucreze de acasă și să închidă birourile pentru igienizare pănă, cel puțin, luni, 16 martie. În funcție de evoluția situației, se vor decide pașii următori, alături de Direcția de Sănătate Publică și autoritățile statului.

ING Tech are sediul într-o locație diferită față de sediul central ING Bank din București.

În ceea ce privește ING Bank, s-au aplicat o serie de măsuri de precauție conform planului de Business Continuity, iar opțiunea de work from home este disponibilă angajaților săi. Serviciile băncii se desfășoară normal, fără impact asupra activității băncii și interacțiunilor cu clienții. Planurile de continuitate de business sunt elaborate și vor fi activate în funcție de evoluția evenimentelor, astfel încât serviciile băncii să nu fie afectate. Atât în ING Tech, cât și în ING Bank, oamenii rămân prioritatea noastră principală și vom lua toate măsurile necesare pentru a-i proteja", se arată în comunicatul comaniei.
 

×
Subiecte în articol: coronavirus multinationala ing tech