x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un şofer beat a omorât doi biciclişti

Un şofer beat a omorât doi biciclişti

de Agerpres    |    21 Apr 2014   •   11:45

Doi biciclişti au murit şi unul a fost grav rănit pe un drum judeţean din sudul judeţului Argeş, ei fiind loviţi de un autoturism condus de un şofer aflat sub influenţa alcoolului.

Accidentul s-a produs în cursul nopţii pe DJ 659, în afara localităţii Slobozia, la volanul autoturismului implicat aflându-se un tânăr de 29 de ani, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, inspectorul principal Mădălin Zamfir.

'În timp ce conducea un autoturism din direcţia Mozăceni către Slobozia, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a accidentat mortal două persoane, în vârstă de 42 şi respectiv 52 de ani, rănind grav o altă persoană, în vârstă de 37 de ani. Cei trei se deplasau pe carosabil în momentul producerii accidentului', a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş.

Şoferul a părăsit imediat locul accidentului şi s-a deplasat la Postul de Poliţie Slobozia, de unde a sunat la 112 şi a anunţat evenimentul rutier.

Pe numele tânărului de 29 de ani a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducere sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului.

×