x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator VIDEO: Claudiu Năsui răspunde provocării lui Florin Cîţu: Vaccinul reprezintă şansa de a ne revedea cu toţii liberi

VIDEO: Claudiu Năsui răspunde provocării lui Florin Cîţu: Vaccinul reprezintă şansa de a ne revedea cu toţii liberi

de Alice Petrescu    |    29 Mai 2021   •   15:05
VIDEO: Claudiu Năsui răspunde provocării lui Florin Cîţu: Vaccinul reprezintă şansa de a ne revedea cu toţii liberi

Ministrul Economiei, Claudiu Năsui a răspuns şi el provocării lansate de premierul Florin Cîţu şi afirmă că, pentru el, vaccinul anti-COVID-19 reprezintă şansa de a ne revedea cu toţii liberi, făcând toate lucrurile pe care le făceam înainte de pandemie.



 

Claudiu Năsui a postat pe pagina sa de socializare un clip video de 36 de secunde în care parcurge pe o trotinetă electrică ultimii metri până la sediul ministerului de resort, situat pe Calea Victoriei.

Premierul Florin Cîţu a lansat joi o campanie de promovare a vaccinării prin intermediul unui clip și a făcut un apel la miniștri să îi urmeze exemplu: „Lansez o provocare membrilor Guvernului și liderilor coaliției - ce conține vaccinul pentru voi?” clipuri bazate pe emoţii şi personalizate pe mai multe nişe de public.

Mai mulţi miniştri au răspuns provocării premierului Florin Cîţu şi s-au filmat în mai multe ipostaze şi au transmis mesaje prin care îi încurajează pe români să se vaccineze.

Toate clipurile fac parte din noua campanie națională de vaccinare.

 

×
Subiecte în articol: Claudiu Năsui