x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Elena Udrea: Nu cred că va fi necesar un al doilea tur pentru alegerea preşedintelui PDL

Elena Udrea: Nu cred că va fi necesar un al doilea tur pentru alegerea preşedintelui PDL

23 Mar 2013   •   16:35
Elena Udrea: Nu cred că va fi necesar un al doilea tur pentru alegerea preşedintelui PDL
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Deputatul Elena Udrea, care candidează sâmbătă, la CNE, pentru funcţia de preşedinte al Partidului Democrat Liberal, nu crede că va exista un al doilea tur de scrutin, ea susţinând că va obţine suficiente voturi din primul tur pentru a câştiga şefia formaţiunii, informează agerpres.ro.

"Mult a fost, puţin a rămas. Nu cred că va mai fi necesar un al doilea tur pentru alegerea preşedintelui partidului, cred că voi avea suficiente voturi din primul tur prin care să câştig un mandat la conducerea PDL. Nu cred că prezenţa doamnei Macovei a creat probleme vreunui candidat. Doamna Macovei sunt convinsă că a obţinut voturi şi din posibilii simpatizanţi ai domnului Blaga sau ai mei. Nu există un profil de alegător unic pentru fiecare candidat în parte", a declarat Udrea, după ce a votat la Convenţia Naţională Extraordinară a PDL. 

Delegaţii la Convenţia Naţională Extraordinară a PDL votează în prezent viitoarea conducere a formaţiunii.

Candidaţii la şefia partidului sunt Monica Macovei, Elena Udrea şi Vasile Blaga.

În cadrul aceluiaşi scrutin urmează să fie votaţi şi preşedinţii Comisiei Naţionale de Integritate, Statut şi Litigii (CNISL) a PDL şi cel al Comisiei Naţionale de Revizie şi Control (CNRC) a partidului.

La şefia CNISL şi-au înscris candidatura şi au fost prezentaţi pe scenă într-un format video: Daniel Buda, Cristina Trăilă, Honorius Edward Adrian Circa, Alexandru Daniel Fiţa, Laurenţiu Mihai Poliţianu şi Ion Fugaru.

La preşedinţia CNRC candidează patru democrat-liberali prezentaţi de asemenea pe scena CNE: Gheorghe Ialomiţianu, George Ionescu, Felician Mihai Cerneştean şi Florin Bogdan Ciorăscu. 

×
Subiecte în articol: Elena Udrea rezultat alegeri pdl 2013