x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Elada este destinaţia de vară pentru noi

Elada este destinaţia de vară pentru noi

19 Iun 2015   •   18:12
Elada este destinaţia de vară pentru noi
Sursa foto: pixabay.com

Peste 120.000 de români merg în fiecare an în Grecia, potrivit datelor furnizate de agenţiile de turism. Numărul acestora este mult mai mare având în vedere că mulți conaționali călătoresc pe cont propriu.

Citeşte şi Grecia semnează acorduri cu Rusia şi SE DISTANŢEAZĂ de UE

Românii sunt atraşi de frumuseţea aproape ireală a Greciei, de diversitatea insulelor, de pitorescul staţiunilor de pe continent, dar şi de calmitatea şi spiritul grecesc. Cei care şi-au rezervat sejururi în ţara zeilor nu trebuie să-şi facă probleme.

Citeşte şi Grecii îşi golesc conturile din bănci. Rata retragerilor este de 200-300 milioane de euro pe zi

„Cine a luat pachete de servicii de la agenţii nu va avea de acoperit eventuale diferenţe tarifare şi/sau să fie nevoiţi să plătească suplimentar. În cel mai rău caz, pot fi afectaţi numai turiştii care nu au pachete de servicii achiziţionate de la agentiile de turism, aceştia se pot confrunta cu eventuale fluctuaţii de preţuri”, a declarat Miki Lech, director general NOVA Travel, agenţie tour operatoare parte a grupului Eurolines.

Citeşte şi Grecia, la două săptămâni distanță de ieşirea din UE

Experţii bancari sfătuiesc turiştii să plece la ei cu euro, nu numai cu carduri bancare, pentru că ar putea exista riscul ca unele bănci greceşti să rămână fără lichidități.
 

×
Subiecte în articol: elada grecia vacanta concediu turism