Ingrediente:
250 g făină, 200 ml apă, 100 ml ulei, 50 g cacao, 100 g nuci, un praf de sare, o linguriţă praf de copt, 250 g zahăr, 200 g gem, o sticluţă esenţă de rom, 50 g fulgi migdale,
Mod de preparare:
Se amestecă zahărul cu uleiul şi cu apa şi se amestecă până când se dizolvă zahărul. Făina, cacao, sarea şi praful de copt se amestecă separat, se omogenizează şi se pune treptat peste ingredientele lichide, obţinând un aluat. Peste aluat se adaugă gemul, nuca măcinată şi esenţa de rom, se amestecă bine, iar aluatul obţinut se toarnă într-o tavă acoperită cu hârtie de copt. Se coace 30 de minute, se lasă la răcit şi se ornează cu fulgii de migdale.
Încearcă şi:
Citește pe Antena3.ro
REŢETA ZILEI: Noodles cu legume