x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar REŢETA ZILEI: Negresă de post

REŢETA ZILEI: Negresă de post

24 Noi 2016   •   20:30
REŢETA ZILEI: Negresă de post
Sursa foto: pixabay.com

Ingrediente:

250 g făină, 200 ml apă, 100 ml ulei, 50 g cacao, 100 g nuci, un praf de sare, o linguriţă praf de copt, 250 g zahăr, 200 g gem, o sticluţă esenţă de rom, 50 g fulgi migdale,

Mod de preparare:

Se amestecă zahărul cu uleiul şi cu apa şi se amestecă până când se dizolvă zahărul. Făina, cacao, sarea şi praful de copt se amestecă separat, se omogenizează şi se pune treptat peste ingredientele lichide, obţinând un aluat. Peste aluat se adaugă gemul, nuca măcinată şi esenţa de rom, se amestecă bine, iar aluatul obţinut se toarnă într-o tavă acoperită cu hârtie de copt. Se coace 30 de minute, se lasă la răcit şi se ornează cu fulgii de migdale.

Încearcă şi:

REŢETA ZILEI: Drob de post

REŢETA ZILEI: Banana bred

REŢETA ZILEI: Noodles cu legume

×