x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden I se spune „MINUNE” și este REGELE acordeonului (VIDEO). Marii artiști ai lumii au cântat alături de el

I se spune „MINUNE” și este REGELE acordeonului (VIDEO). Marii artiști ai lumii au cântat alături de el

07 Iul 2015   •   22:50
I se spune „MINUNE” și este REGELE acordeonului (VIDEO). Marii artiști ai lumii au cântat alături de el

 Dezmierdat de străini „Oscar Peterson pe acordeon” şi supranumit „IONICĂ MINUNE” de către ţambalistul Toni Iordache, instrumentistul, pe numele său adevărat Gheorghe Ene, este unul dintre cei mai buni acordeonişti din România timpurilor noastre.

Şi-a desăvârşit arta muzicală în cele mai variate formule de concert, performând cu uşurinţă genuri muzicale distincte, de la folclor şi muzică lăutărească, la cafe-concert, jazz şi muzică clasică, alături de nume mari ale scenei româneşti şi străine. Are o lejeritate uimitoare în a trece de la un gen de muzică la altul și o ușurință fantastică în a se „plia” pe specificul marilor artiști pe care îi acompaniază.

Cel care a primit supranumele de MINUNE - înainte, chiar, de cunoscutul manelist - a accepta nu doar să intre în dialog cu reporterul, ci și să performeze în fața microfonului, ca pe o scenă larg deschisă dinaintea publicului care îl aclamă.

Îi poți descoperi muzica și poți afla tainele unei vieți spectaculoase, mereu în vârtejul muzicii, anecdote despre marii artiști ai lumii alături de care a cântat, urmărind AICI VIDEO.

×