x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Spectacole Tudor Gheorghe va aduce Toamna simfonică şi în Botoşani

Tudor Gheorghe va aduce Toamna simfonică şi în Botoşani

de Diana Scarlat    |    07 Sep 2016   •   21:23
Tudor Gheorghe va aduce Toamna simfonică şi în Botoşani

Turneul maestrului Tudor Gheorghe a mai câștigat un oraș mare al țării. Toamna simfonică va fi prezentă în inimile spectatorilor din opt orașe, de pe 3 octombrie până pe 7 noiembrie.

 

După ce  „olteanul universal” şi-a anunţat călătoria muzicală în șase orașe, printre care și Capitala, publicul a votat pro, în alte două: Timişoara și Botoșani, iar în acesta din urmă, „Toamna Simfonic” se va auzi, pe 14 octombrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor „Nicolae Iorga”, unde maestrul va fi acompaniat de Orchestra Filarmonicii de Stat Botoşani.

 

Trubadurul va începe strânsul recoltei artistice pe 3 octombrie, la Teatrul Naţional – Marin Sorescu din Craiova. Urmează oraşul Constanţa, pe 7 octombrie (la Casa de Cultură a Sindicatelor). Pe 10 octombrie, „Toamna Simfonic” va fi la Opera Naţională din Iaşi, pe 13 octombrie – la Casa de Cultură a Sindicatelor din Suceava, pe 14 octombrie – la Casa de Cultură a Sindicatelor din Botoşani, pe 17 octombrie – la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj- Napoca, pe 26 octombrie – la Sala Palatului din Bucureşti şi pe  7 noiembrie – la Sala Filarmonicii din Timişoara.

 

După ora 19:10 nu se va permite accesul în sala de spectacol, iar locurile îşi pierd valabilitatea. Accesul copiilor sub 7 ani nu este permis, iar cei cu vârste de peste 7 ani plătesc bilet de intrare. Biletele se pot cumpăra de la agenţiile salilor de spectacole din fiecare oraş unde are loc spectacolul, iar pentru cel din Bucureşti - de la Sala Palatului şi de pe site-ul oficial www.tudor-gheorghe.ro.

×
Subiecte în articol: Tudor Gheorghe botosani toamna simfonic