x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Borșul face minuni pentru sănătate

Borșul face minuni pentru sănătate

20 Apr 2018   •   15:18
Borșul face minuni pentru sănătate

Tratamentul cu borș presupune o cură de trei săptămâni presupune o cură de trei săptămâni, iar în această perioadă borșul se administrează cu un sfert de oră înainte de masă. Borșul reprezintă un remediu excelent pentru tuberculoză pentru că substanțele active conținute blochează dezvoltarea bacililor care provoacă maladia, potrivit secretele.com. Cei care sunt bolnavi, trebuie să bea în fiecare zi o jumătate de litru de borș, pe stomacul gol, înainte de mesele principale.

Borșul natural, cel mai bun leac pentru oboseala cronică

Cei care suferă de alcoolism sau se confruntă cu mahmureala, trebuie să consume borș pentru că este un leac foarte bun. Dacă vrei să scapi de mahmureală și de simptomele specifice acesteia, adică amețeala, durerea de cap și senzația de vomă, trebuie doar să consumi un litru de borș. În plus, cei care suferă de dependență de alcool, trebuie să consume frecvent borș pentru că vor scăpa de acest obicei.

De asemenea, oboseala cronică poate fi alinată cu borș. Pentru regivorarea rapidă a organismului și a sistemului nervos se recomandă o jumătate de litru de borș.

×
Subiecte în articol: borsul beneficii sanatate