x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Aceasta este cea mai simplă metodă de a scăpa de kilogramele în plus. Poți începe chiar acum!

Aceasta este cea mai simplă metodă de a scăpa de kilogramele în plus. Poți începe chiar acum!

27 Dec 2015   •   17:15
Aceasta este cea mai simplă metodă de a scăpa de kilogramele în plus. Poți începe chiar acum!

Obezitatea este o problemă de sănătate cu care se confruntă tot mai mulți oameni. Grăsimea acumulată nu constituie doar o problemă estetică, ci este și sursa unor afecțiuni grave, precum bolile cardiovasculare, ale sistemului digestiv sau ale sistemului imunitar. Mai mult decât atât, obezitatea reduce speranța de viață.

Din fericire, există numeroase remedii naturale care ne pot ajuta să slăbim și să fim mai sănătoși și plini de energie, scrie HealthyFoodHouse.com.

Ghimbirul este una din cele mai eficiente arme folosite în lupta împotriva kilogramelor în plus. Rădăcina îmbunătățește digestia și stimulează organismul, determinându-l să folosească grăsimea stocată. Ghimbirul accelerează rata metabolică cu până la 20%, scade pofta de mâncare și oferă o senzație de sațietate.

Pentru a vă bucura de beneficiile acestul condiment, puteți consuma o bucată de ghimbir proaspăt înainte de fiecare masă sau puteți prepara ceai de ghimbir, adăugând jumătate de linguriță de pudră de ghimbir în apă clocotită.

Pentru cele mai rapide rezultate, puteți prepara o băutură delicioasă și sănătoasă pe bază de ghimbir. Iată cum se prepară:

INGREDIENTE:

  • 2 lingurițe de suc de lămâie
  • O linguriță de miere
  • Jumătate de linguriță pudră de ghimbir
  • Apă
  • Preparare:
    Amestecați cele trei ingrediente într-un pahar cu apă.

    Utilizare:
    Consumați amestecul rezultat în fiecare dimineață pe stomacul gol și seara înainte de culcare. Nu uitați totuși că trebuie să mâncați sănătos, să evitați alimentele procesate și să faceți mișcare cât mai des.
     

    ×