x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Ce se întâmplă dacă te speli pe faţă cu bicarbonat de sodiu?

Ce se întâmplă dacă te speli pe faţă cu bicarbonat de sodiu?

07 Dec 2016   •   22:28
Ce se întâmplă dacă te speli pe faţă cu bicarbonat de sodiu?

Bicarbonatul de sodiu este un produs ieftin şi accesibil, pe care îl folosim în gospodărie, la curăţenie sau gătit sau în diverse tratamente naturiste. În toate cazurile, bicarbonatul şi-a dovedit eficienţa datorită calităţilor sale miraculoase.


Gama de neplăceri de care te poate scăpa bicarbonatul de sodiu cuprinde şi problemele legate de ten, pentru care acesta face minuni. Amestecat cu apă, bicarbonatul de sodiu te poate scăpa de excesul de sebum, de coșuri, de tenul lucios sau de punctele negre, lăsând un aspect impecabil tenului!

Bicarbonatul de sodiu este unul dintre remediile naturiste cu adevărat eficiente, care poate să redea vitalitatea pielii şi să lupte împotriva acneei.

Tot ce trebuie să faci este să dizolvi 25 de grame de bicarbonat de sodiu într-o sticlă cu apă de 500 ml. Ține sticla la rece și folosește amestecul dimineața și seara, pentru a-ți curăța fața. Pur și simplu pune puțin lichid pe o dischetă demachiantă și curăță-ți tenul cu ea. Vei vedea că într-o săptămână, tenul va fi mai curat şi mai luminos, punctele negre vor dispărea complet iar excesul de sebum va fi îndepărtat.

Alte beneficii ale tratamentului cu bicarbonat de sodiu pentru ten:

.............

Citește mai dearte AICI

×