x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Cheia vieții sănătoase – 7 reguli simple învățate de la doctor Menci

Cheia vieții sănătoase – 7 reguli simple învățate de la doctor Menci

de Andreea Sava    |    18 Feb 2017   •   01:00
Cheia vieții sănătoase – 7 reguli simple învățate de la doctor Menci
Sursa foto: andreeasava.ro

Fac parte dintre persoanele pentru care o siluetă frumoasă este importantă. Îmi plac lucrurile frumoase, în general. Dar, mai important de atât, este să-mi mențin corpul în stare cât mai bună cât mai mult timp. Urăsc spitalele și ideea de neputință. Nu mă sperie ideea de bătrânețe pentru că implică pierderea frumuseții ci a capacității de a face lucruri.

Asta este filosofia mea, motorul meu. Nu trebuie să fie motivație pentru toată lumea. Fiecare își găsește propriile resorturi și acestea sunt importante numai în măsura în care reprezintă combustibilul pentru ambiția de a-și pune viața în ordine.

Pentru cei care vor să-și alimenteze corpul cât mai deștept, iată 7 principii pe care trebuie să le respecte o dietă sănătoasă. Este părerea profesorului Gheorghe Mencinicopschi despre care v-am mai spus că reprezintă un reper pentru mine în materie de nutriție. Desigur că unde există 2 nutriționiști există 3 păreri.

Eu, însă, expun pe acest blog lucrurile în care am ajuns eu să cred după îndelungi documentări și pe care le aplic pentru mine. Dar să revenim la principiile despre care vorbeam...

Citește articolul complet, pe andreeasava.ro

×
Subiecte în articol: andreea sava