x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Leacuri naturale pentru dureri de spate

Leacuri naturale pentru dureri de spate

19 Ian 2017   •   18:01
Leacuri naturale pentru dureri de spate

Durerile de spate pot apărea când nu te aștepți, cu atât mai mult după efort fără o încălzire prealabilă sau dacă stai mai multe ore în șir la birou într-o poziție nepotrivită. Înainte de a lua un medicament analgezic când ai dureri de spate încearcă aceste remedii naturale, scrie ziarulring.ro.

Este un remediu naturist excelent pentru durerile de spate. În 300 ml de apă clocotită pune 1,5 grame de rădăcină uscată din această plantă. Lasă să infuzeze timp de opt ore, apoi bea înainte de masă câte 100mli din această licoare.
Varza

Printre remediile naturiste pentru durerile de spate regăsim și varza. Cataplasmele cu varză crudă pe locul dureros te pot scăpa de durerea de spate, însă doar pe moment.

Usturoiul

De asemenea, usturoiul s-a dovedit și el a fi un remediu naturist pentru durerile de spate. Ai nevoie de ulei de cocos pe care-l încălzești pe baie de aburi și în care adaugi o mână de căței de usturoi zdrobiți. După ce se răcește amestecul, îl aplici pe spate, în zona dureroasă, sub formă de masaj.
Uleiul de iarbă-neagră

Este și el, cu certitudine, leac pentru durerile de spate. Acest ulei îl poți obține prin macerarea a 200 de grame de flori de iarbă-neagră într-un litru de ulei de măsline, timp de două săptămâni. Apoi, strecori amestecul și obții un ulei de masaj care te va scăpa de durerile de spate.

×