x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Top 5 fructe care fac minuni pentru sănătate și siluetă

Top 5 fructe care fac minuni pentru sănătate și siluetă

de Andreea Sava    |    27 Ian 2017   •   23:45
Top 5 fructe care fac minuni pentru sănătate și siluetă
Sursa foto: FOTO: www.pinterest.com

Fructele sunt foarte importante pentru sănătatea organismului. E adevărat, conțin fructoză, adică zahăr, deci trebuie consumate cu grijă pentru că pot îngrășa dar, de asemenea, au multiple efecte benefice asupra organismului fiindcă sunt pline de vitamine și minerale, de care are nevoie organismul în funcționarea lui.

Iar, dacă sunt mâncate corect, nici nu îngrașă. Adică în prima parte a zilei, de exemplu ca gustare sau micul dejun poate fi înlocuit cu o masă de fructe. Ideea este să le mâncați separat, la distanță de 2 ore de orice altă masă pentru că vă influențează digestia.

Top 5 fructe bune pentru sănătate și siluetă

1. Fructele roșii

Adică cele de pădure, rodii, capșuni etc. Bogate în fibre și antioxidanți, îmbunătățesc digestia, reduc stratul adipos, deci nu doar că nu îngrașă dar te ajută să slăbești și să lupți cu celulita, combat procesele inflamatorii și de oxidare din organism, deci încetinesc îmbătrânirea, plus că sunt foarte hrănitoare fiindcă au conținut ridicat de vitamine și minerale.

2. Avocado

Vă spuneam în postarea dedicată acestui fruct, pe care o puteți citi AICI, că este singurul pe care îl puteți mânca liniștiți că nu a fost afectat de pesticide deoarece are coaja atât de groasă încât, chiar dacă a fost tratat cu diverse substanțe, aceasta îl protejează și nu ajunge nicio substanță la miez...

 

Citește articolul complet, pe andreeasava.ro

×
Subiecte în articol: fructe top 5 andreea sava