x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea familiei VITAMINA CARE UCIDE CANCERUL! Află despre ce este vorba și cât de ușor ajungi la ea!

VITAMINA CARE UCIDE CANCERUL! Află despre ce este vorba și cât de ușor ajungi la ea!

05 Iun 2015   •   17:39
VITAMINA CARE UCIDE CANCERUL! Află despre ce este vorba și cât de ușor ajungi la ea!
Potrivit calculelor 1 din 3 persoane va muri din cauza unei forme de cancer. Deși este adevărat că radioterapia și chirurgia sunt capabile să vindece unii bolnavi și că chimioterapia și-a dovedit eficacitatea în tratarea a 10 tipuri de tumori maligne, rata mortalității din cauza cancerului nu a scăzut considerabil în ultimii 25 de ani.
 
Citeste si Efect INCREDIBIL al zațului de cafea! Face adevărate MINUNI pentru frumusețea și sănătatea ta
E oficial: Marijuana - drogul care ucide cancerul
Slăbeşti uşor cu ajutorul cafelei! Află şi tu procedeul miraculos

Aproximativ 60% dintre pacienții bolnavi de cancer descoperă că boala este atât de răspândită în corp încât chimioterapia nu poate fi utilizată în dozaje suficient de mari pentru a distruge celulele canceroase din cauza toxicității sale foarte mari. Mulți nu pot fi expuși la chimioterapie, intervenția chirurgicală sau radioterapia din cauza efectelor secundare. Și, în plus, există câteva tipuri de tumori pentru care la ora actuală nu există niciun fel de tratament.

Din fericire, însă, natura oferă soluții la această problemă. Există o plantă care are în componență agenți anti-tumori.

Citește continuarea ca să afli despre ce anume este vorba și cum poate să te ajute să înfrunți cancerul, o dată ce ai introdus-o în alimentație. Dă click AICI.

×