x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Băutura care îți întărește imunitatea

Băutura care îți întărește imunitatea

27 Noi 2017   •   16:40
Băutura care îți întărește imunitatea

Pentru a-ți menține starea de sănătate într-o formă de zile mari ai nevoie de un aport de vitamine și minerale pe care le poți lua din legume și fructe, scrie clicksanatate.ro.

Cum altfel te-ai putea bucura de un gust bun calitativ dacă nu făcând un suc proaspăt chiar la tine acasă. În felul acesta vei avea la îndemână remediu ce va ține la distanță o serie de afecțiuni.

Despre cele mai crunte afecțiuni dintre care și cancerul s-au făcut nenumărate studii, iar cel realizat de Institutul German al Cancerului, prin intermediul Diviziei de Toxicologie, au ajuns la concluzia că folosind doar 4 ingrediente ai putea prepara cel mai bun scut pentru a te proteja de această problemă.

Mixul poartă denumirea de  „poțiune magică” și trebuie consumată zilnic imediat după preparare.

În anumite zone ale lumii precum în China, această băutură este consumată inclusiv pentru a preveni apariția și dezvoltarea bolilor cronice.
Ce conține băutura magică

Rețeta câștigătoare este compusă din  mere, sfeclă roșie, morcov și bineînțeles lămâie.

Aceste ingrediente mixate împreună te vor ajuta să îți întărești imunitata, să îți protejezi ficatul, rinichii, pancreasul și să îmbunătățești sănătatea ochilor, a pielii tratând cu succes acneea și eventualele probleme ale colonului.

 

×
Subiecte în articol: imunitate bautura sanatate