x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Topul alimentelor care îți cresc senzația de foame

Topul alimentelor care îți cresc senzația de foame

30 Ian 2017   •   15:10
 Topul alimentelor care îți cresc senzația de foame

Atunci când ții dietă, te bazezi, de obicei, pe alimente fără carbohidrați, cu cât mai puține grăsimi, dar asta nu face decât să mărească senzația de foame. Deci, evită să mănânci aceste 7 alimente atunci când îți este foame, scrie clicksanatate.ro.

Pâinea integrală din grâu

Deși este mult mai bogată în fibre decât ovăzul sau quinoa, lipsa grăsimilor și a proteinelor poate crește senzația de foame la scurt timp după masă. Deci, oferă un plus de calorii, pentru a te simți sătulă mai mult timp. Adaugă unt de arahide sau chiar felii de avocado, data viitoare când ai pâine integrală în meniu. Nu uita de aportul de grăsimi sănătoase.
Sucul de fructe

Fructele conțin o mulțime de vitamine, minerale și fibre, dar zero proteine ​​sau grăsimi, de aceea, oamenii reușesc să aibă arderile mult mai intense. Totuși, fără cea mai mare parte din fibrele din carne, sucul te poate lăsa cu sentimentul că nu ai mâncat nimic. În schimb, poți mânca fructele amestecate cu iaurt și fulgi de ovăz, pentru un plus de energie și o senzație de sațietate mai îndelungată.

×