x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Aloe Vera scade colesterolul. Ce alte boli poate vindeca

Aloe Vera scade colesterolul. Ce alte boli poate vindeca

02 Noi 2017   •   22:45
Aloe Vera scade colesterolul. Ce alte boli poate vindeca

Aloe Vera este o plantă tropicală semi-suculentă, originară din Africa de Nord, dar care acum este cultivată la nivel mondial. Este considerată a fi cel mai bun cadou al naturii datorita beneficiilor dovedite pentru sănătate. Unul dintre beneficiile plantei Aloe vera este că poate scădea colesterolul.

Aloe Vera conține 20 dintre cei 22 de aminoacizi existenți în structura corpului uman, inclusiv șapte din cei opt aminoacizi esențiali, care nu pot fi sintetizați de organism.
Planta mai conține: vitamina A (carotenul), cu efecte benefice asupra vederii, si vitamine din complexul B, indispensabile în buna funcționare a celulelor nervoase (Aloe Vera este singura planăa care conține vitamina B12).

De asemenea, conține vitamina C (protejează organismul împotriva infecțiilor și a efectelor stresului) și vitamina E (previne instalarea aterosclerozei și are un rol benefic în prevenirea bolilor cardiovasculare).

Aloe Vera contine peste 20 de minerale, printre care calciu, potasiu, fosfor, fier, sodiu, magneziu, zincu, toate implicate în buna funcționare a sistemului muscular și a celui nervos.

Citește continuarea pe ideisanatoase.ro

×
Subiecte în articol: aloe vera