x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Anason şi fenicul pentru confort după mese

Anason şi fenicul pentru confort după mese

de Florin Condurateanu    |    23 Apr 2016   •   10:35

O proastă digestie îl face pe român să spună că i-a căzut mâncarea ca un bolovan în stomac. Apare disconfortul, balonarea, tranzitul intestinal alterat. O firmă farmaceutică românească a realizat produsul natural CarboDigest. Cărbunele vegetal, anasonul, feniculul şi uleiurile de mentă şi muşeţel asigură calmul în tubul digestiv.

 

Un ulei pentru inimă, vase şi creier

Capsulele de Ulei de Cânepă, obţinute prin presarea la rece a seminţelor, asigură omului acizi graşi omega care evită formarea de cheaguri, echilibrează colesterolul bun faţă de cel rău şi sprijină efortul de memorie şi concentrare în perioadele de solicitare intelectuală.

 

Cicoarea stimulează activitatea vezicii biliare

Biloxin este un drenor biliar. Cicoarea, frasinul şi muşeţelul fac mai vioaie vezica biliară, scăpându-i pe suferinzi de aşa-zisa “bilă leneşă”. În plus, frasinul din Biloxin face să funcţioneze bine şi colonul.

 

Arnica, împotriva contuziilor

Planta de arnică dezumflă ţesuturile în care s-a acumulat apă. Produsul Arnica Gel se recomandă în contuzii, umflături, neplăceri după mişcări nepotrivite ce inflamează articulaţiile. Aplicarea locală a acestui gel duce la retragerea umflăturilor şi eliminarea apei din ţesuturi.

 

Florin Condurăţeanu

×