x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare O băutură uluitoare DISTRUGE PIETRELE LA RINICHI. Află REȚETA!

O băutură uluitoare DISTRUGE PIETRELE LA RINICHI. Află REȚETA!

01 Aug 2015   •   05:59
O băutură uluitoare DISTRUGE PIETRELE LA RINICHI. Află REȚETA!

Ai pietre sau nisip la rinichi? Simți dureri ascuțite, care te sfâșie, atunci când vrei să te ușurezi, iar starea asta de lucruri durează deja de prea mult timp? Atunci găsești aici leacul potrivit, băutura miraculoasă care distruge calculii renali (și te ferește să ajungi la bisturiu).

Dacă aveţi probleme cu rinichii sau cu calculii renali, aici găsiţi răspunsul la problemele voastre. Calculii renali pot fi trataţi şi prin metode neinvazive, care nu agresează organismul și aduc ușurare suferinzilor. 

Litiaza urinară, de principiu, în 70% din cazuri, nu apare din cauze cunoscute, însă sunt afecţiuni metabolice, tulburări ale metabolismului, ale calciului, ale acidului uric, ale oxalaţilor. De asemenea şi în cazul unei infecţii urinare repetate poate să apară litiaza urinară. 

Simptomul principal este durerea, care poate avea doua componente, respectiv durerea din colica renală, o durere extrem de importantă, care debutează brusc, de obicei după o perioadă de activitate fizică. O altă componentă a durerii este determinată de calculii de dimensiuni mari, care nu au cum să se angajeze la nivelul ureterului şi care, foarte rar, pot să determine obstrucţia completă a căii urinare. Mai exact este vorba de calculi cu dimensiuni de peste 1-2 cm. Un alt simptom care însoţeste colica renală este hematuria, adică urinarea cu sânge. Aceasta apare după efort şi este cauzată de migrarea calculilor şi leziunilor pe care calculii le produc la nivelul căii urinare. Alte manifestări ce pot apărea sunt cele infecţioase, febră, frisoane. De altfel este cunoscut faptul că afecţiunile litiazice urinare pot determina şi pot întreţine infecţii urinare. În ceea ce priveşte tratamentul, acesta variază în funcţie de mărimea calculilor renali.

Citește și Dieta de 10 zile cu cireșe. Slăbești ușor 3-4 kg și detoxifici organismul

Ȋn următoarele rânduri vă recomandăm o băutură care curăță rinichii și previne bolile renale. Aflaţi aici cum se prepară.

 
Această băutură elimină toxinele de la nivelul rinichilor, asigurând buna lor funcționare.
 
Ingrediente necesare:
...........................................
Citeste mai departe ca sa afli reteta bauturii miraculoase.

 

×