x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Care e legătură dintre grupa de sânge și somn

Care e legătură dintre grupa de sânge și somn

29 Aug 2016   •   14:42
Care e legătură dintre grupa de sânge și somn

Ştiai că există o legătură între grupa de sânge şi ritualul de somn? Despre reprezentanţii grupei 0 se spune că vorbesc în somn. Află ce îi caracterizează pe cei care au alte grupe sangvine, scrie ziarulring.ro.

Cei cu grupa 0 vorbesc în somn

Persoanele care au grupa 0 au obiceiul să vorbească în somn, dar şi să doarmă cu ochii deschişi. Despre cei din grupa 0 se mai spune că sunt firi creative, sunt generoşi și le place competiția. Fac o impresie bună celor din jur și știu să fie diplomați. Pot lucra foarte bine în echipă. Pe de altă parte, nu suportă să fie criticați și le cam place să se răzbune. Uneori,  sunt prea atenți la detalii.

Grupa A este a celor care pot avea paralizie în somn

Dacă partenerul tău sforăie, are mari şanse să fie deţinătorul grupei A. Sunt mai predispuşi şi paraliziei în somn. De asemenea, purtătorii acestei grupe sunt răbdădori şi prudenţi, aşa sunt cei care au grupa sangvină A. Sunt persoane ordonate și bine organizate, de aceea pot lucra foarte bine atât singure, cât și în echipă. Le lipsește spiritul de inițiativă. Nu prea au încredere în forțele proprii, de aceea pot avea de pierdut.

×