x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Ce vor femeile

de Andreea Sava    |    11 Noi 2016   •   00:00
Ce vor femeile
Sursa foto: FOTO: nydailynews.com

Nu, nu este o postare despre filmul cu același nume deși, recunosc, m-a inspirat oarecum ca să scriu articolul ăsta. Poate și pentru că Mel Gibson este unul dintre actorii mei preferați. Mă rog, este mai mult decât actor.

Așa cum femeile își doresc să știe ce vor bărbații, sunt convinsă că și bărbaților le-ar plăcea să știe ce vor femeile. Și, cum la prima parte încă nu sunt sigură de răspunsuri, pot încerca să-mi expun viziunea în legătură cu a doua parte, deși și femeile sunt foarte diferite una de alta.

Nu știu dacă voi reuși să acopăr toată gama de dorințe a unei femei dar măcar ne vom distra. Sau, cel puțin, asta îmi doresc. Deci să începem lista.

1. Să mănânce fără să se îngrașe

Cu siguranță și mulți bărbați au dorința asta dar, în mod cert, femeile simt mult mai acut presiunea siluetei. Poate și pentru că, în cazul bărbaților, există vorba că trebuie să fie puțin mai frumoși decât dracul. Și cei mai mulți dintre ei iau vorba asta foarte în serios.

Și, oricât s-ar îngrășa sau ar îmbătrâni, bărbații tot au pretenții de la femeia de lângă ei să fie suplă și frumoasă. Nu toți, desigur. Vorbim aici despre majoritate, nu despre excepții.

2. Siguranță

Este cea mai importantă pentru o femeie. Mai importantă chiar decât dragostea. Siguranța zilei de mâine, siguranța că sunt iubite, siguranța că-s o prioritate pentru bărbatul lor, siguranța că nu li se poate întâmpla nimic rău. De aici și sindromul cavalerului pe cal alb, laitmotiv în mai toate poveștile pentru copii. Și, în acest context, punctul următor vine în mod firesc…

Citeste articolul complet, pe andreeasava.ro

 

×
Subiecte în articol: andreea sava femei ce vor femeile