x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Cum slăbești după Paște. Program pentru trei zile

Cum slăbești după Paște. Program pentru trei zile

10 Apr 2018   •   23:23
Cum slăbești după Paște. Program pentru trei zile
Sursa foto: Rostislav_Sedlacek/Getty Images/iStockphoto

Sărbătorile, în general, înseamnă mese copioase și multă leneveală așa că multă lume iese din ele cu mai multe kg decât a intrat. Vin, însă, zile frumoase și călduroase și toți, dar mai ales toate :)), ne dorim să arătăm cât mai bine în rochițe vaporoase și scurte dar poate chiar mai mult fără ele. :))

 

Cum să faci să ajungi la o siluetă frumoasă după sărbători și să scapi de kg în plus? Iată un program în 5 pași pe care l-am conceput.

1. Detoxifiere și 3-4 kg jos

Nici nu vreau să mă gândesc la ce ați mâncat zilele astea. Ficatul vostru, însă, cu siguranță simte efectele. Așa că o cură de 3 zile de detoxifiere va fi o binecuvântare pentru organism și vă ajută să dați jos și câteva kg, 3-4 în funcție de organism. Este concepută de profesorul Gheorghe Mencinicopschi deci v-o recomand cu toată încrederea.

ZIUA 1

Mic dejun: Suc din 2-3 grapefruit-uri în care puneţi o lingurinţă de spirulină pe care o cumpărați de la farmacie. O ceaşcă de ceai de plante, cu miere.

Prânz: O salată mare din castraveţi, roşii, ardei roşu, ardei galben, ţelină, morcovi, ridichi, broccoli şi multe frunze de pătrunjel, cu ulei de măsline şi zeamă de lămâie plus un pahar de suc din 2 portocale, 1 măr, 2 morcovi, 1-2 cm de rizom crud de ghimbir, tulpină de ţelină.

Cină: o salată din sfeclă roşie, ceapă, usturoi, untişor, salată, andive, mentă, cu ulei de măsline plus un suc făcut la blender dintr-o jumătate de ananas proaspăt şi o felie de pepene galben.

 

Citeste mai mult pe andreeasava.ro

×
Subiecte în articol: dieta cură de slăbire