x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
×
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

Arhiva stiri Jurnalul.ro din 22 Octombrie 2008 - pagina 5

Numar rezultate 170 articole

Dorinel Munteanu: "Aş fi onorat să antrenez Steaua"

Dorinel Munteanu spune că ar fi onorat să antreneze în Ghencea, în cazul în care oferta Stelei ar fi reală. "Orice ofertă venită de la un club de talia Stelei mă onorează. Deocamdată nu am vorbit...

Despre brandurile "verzi” la conferinţa CSR’ 08

Eveniment internaţional de marketing inovativ Câţi dintre noi cumpără preferenţial produsele sau serviciile unei anume companii despre care se ştie că face eforturi pentru a veni în sprijinul comunităţii...

Termenul-limită de depunere a cererilor de sprijin financiar în agricultura ecologică este 12 decembrie 2008

Ministerul Agriculturii a elaborat şi aprobat metodologia de aplicare a HG 1.195/2008, privind acordarea de sprijin financiar în agricultura ecologică. Potrivit metodologiei, termenul-limită de depunere...

Mesajul de rămas bun al lui Lăcătuş pentru fanii Stelei

Fostul antrenor al Stelei, Marius Lacatus, a transmis, prin intermediul site-ului oficial, un mesaj de despartire catre suporterii Stelei, carora le multumeste pentru faptul ca au fost alaturi de el in anul in care i-a...

Glumind pe tema crizei financiare cu sefii de la Halifax Bank of Scotland, de 330.000 de lire sterline Peste 300 de angajati ai Halifax Bank of Scotland s-au bucurat de un sejur all inclusive la un hotel de...

Să fii profesionist

Respect pentru profesia ta. Pentru tot ceea ce înseamnă ea, din clipa în care eşti un simplu ucenic bucătar până când ajungi să fii cel mai important bucătar al planetei. Asta înseamnă să...

Trofeul Someleriei 2008

În perioada 12-16 octombrie s-a desfăşurat prima etapă de pregătire din cadrul ediţiei din acest an a Trofeului Someleriei. A doua etapă va avea loc în perioada 20-23 octombrie la Azuga. Semifinala se...

Neatza, România!

În sfârşit am reuşit să mă întâlnesc cu Vlăduţ! Cum care? Vlăduţ de la “Neatza cu Răzvan şi Dani”! Emisiunea lor îmi acaparează toate dimineţile. Băieţii sunt extraordinar de...

Calitate, echilibru, rafinament

România este mai dulce! Pentru că ciocolata şi îngheţata de lux Venchi au venit şi la noi. Toamna aceasta am avut privilegiul de a intra în “sufletul” ciocolatei italieneşti, alături de George...

Reţeta succesului: talent, ambiţie şi seriozitate

Pentru unii oameni, succesul se măsoară simplu: în zâmbete. Fiecărui oaspete care poposeşte în restaurant trebuie să i se îndeplinească aşteptările, astfel încât la sfârşitul “vizitei”...

Rafinament şi culoare

Restaurantul, al cărui specific este reprezentat de preparatele pe bază de fructe de mare şi peşte, este situat într-o casă cu aer boem din centrul Capitalei. Cu Marian Călţănoiu am stat de vorbă în...

Un hotar de timp

În tradiţia populară, Sfântul Dumitru (pomenit de Biserica ortodoxă la 26 octombrie), al patrulea Sfânt făcut de Dumnezeu, a fost mai întâi un cioban care mergea cu turma de oi în locuri în care nu...

Bucureşteni la curtea bătrânului “rege ţest”

Povestea începe cu frământatul aluatului, cu turtiţe din spumă de vin şi făină. E o poveste simplă, dar care a adunat în jurul ţestului sute de bucureşteni, dornici de a gusta un colţ de pâine...

Şi Ursul ar fi vrut să fie oaspete la festival

Primul Festival al Fructelor de Pădure organizat, la început de octombrie, de Consiliul Judeţean Neamţ, Camera de Comerţ şi Industrie Neamţ, Antrec România şi Antrec Neamţ, a fost găzduit de Piatra Neamţ &n...

Ayurveda, magia din inima Capitalei

Am vizitat recent unul dintre acele locuri care te fac “să respiri” o nouă percepţie asupra vieţii o dată ce ai simţit bunăvoinţa unitară a celor de aici. Ai tendinţa să păşeşti încet, de...

Evenimente

Începând cu 3 octombrie, la Restaurantul Heritage din Capitală, gurmanzii fini vor fi bucuroşi să audă că în fiecare vineri au ocazia să se lase vrăjiţi de gustul inconfundabil al fructelor de...

Meniuri cu timbru

“Există un lucru mai exasperant decât o nevastă care ştie să gătească, dar nu vrea: o nevastă care nu ştie să gătească, dar care vrea”(Robert Frost) PĂUNA-ILINCA TUDORAN, LEHLIU. Pentru a...

Bucătar de rezervă

Nimic nu poate fi comparat cu minunatul miros al roşiilor tăiate, amestecate cu bucăţele de ardei gras şi pătrunjel proaspăt tocat, bine sărate, puse la borcane pentru ciorbiţele şi mâncărurile de peste ia...

Pauza de cafea

De cele mai multe ori, atunci când se vorbeşte despre profesionişti în domeniul culinar, sunt amintiţi bucătarii şi maeştrii bucătari. Şi pe drept cuvânt. Cei mai mulţi dintre ei sunt creatori de...

Caiet de terete

Tartă cu praz şi carne de porc • Cartofi Cu Şuncă Şi Busuioc • Fasole cu cârnaţi • Conopidă cu ficăţei de pui • Salată de somon afumat • Fidea de orez cu somon • Mâncare De...
Serviciul de email marketing furnizat de