x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Auto 3 motive principale pentru care să alegi un Mercedes-Benz EQS

3 motive principale pentru care să alegi un Mercedes-Benz EQS

15 Apr 2024   •   15:32
3 motive principale pentru care să alegi un Mercedes-Benz EQS

Mercedes-Benz EQS este un sedan de lux care redefinește standardele performanței electrice și calității premium. La volanul unui astfel de autoturism, condusul devine o experiență multi-senzorială. Luxul se împletește cu inovația, confortul excepțional, performanța și sustenabilitatea. Fă parte din viitorul mobilității la volanul unei dintre cele mai elegante modele. De ce să o alegi? Descoperă 3 motive principale pentru care ar trebui să optezi pentru modelul Mercedes-Benz EQS.

Tehnologie avansată și performanțe fără precedent

Noile modele Mercedes-Benz EQS nu dezamăgesc nici de această dată. Printre acestea, Mercedes-Benz EQS redefinește standardele în materie de tehnologie și performanță. Cu o autonomie de aproximativ 785 km și un sistem de propulsie de 523 CP, respectiv 660 CP pentru modelul AMG, este un autoturism care te va impresiona instantaneu. Este dotată cu sisteme avansate de asistență pentru conducere și infotainment modern. Deși este un autoturism mare, se comportă excelent în oraș și pe stradă. Vehiculul este echipat cu asistenți și sisteme inteligente care îți permit să profiți la maximum de autonomia sa electrică. 

Fie că alegi varianta sedan de lux sau modelul EQS SUV de la Mercedes-Benz, autoturismul promite o experiență de conducere care depășește orice așteptări. Ambele modele împart aceeași platformă și ampatament caracteristic modelelor electrice Mercedes-Benz, însă sedanul își păstrează impresionantul aspect elegant. 

Design impresionant, interior uluitor, confort și lux la cel mai înalt nivel

Designul este unul dintre punctele forte ale modelului Mercedes-Benz EQS. Elegant și futurist, când te afli la volanul unei astfel de mașini, nu poți să nu te remarci. Exteriorul aerodinamic, cu linii fluide, cucerește prin detaliile sale. Linia plafonului amintește de eleganța unui coupe. Poziționarea frontală a stâlpului A definește un limbaj specific Mercedes-Benz. Acest design maximizează și spațiul interior, oferind o călătorie excepțională pentru toți pasagerii. Interiorul este luxos, spațios, dotat cu cele mai noi tehnologii. Un display MBUX Hyperscreen integrează instrumentele de bord, sistemul de infotainment și pe cel de climatizare. Sunt trei ecrane care se întind pe toată lungimea tabloului de bord. Se remarcă printr-o operare tactilă intuitivă cu feedback haptic. Materialele utilizate combină eleganța cu durabilitatea. Elemente precum cele decorative din lemn cu pori deschiși sau aspect tridimensional, se adaptează subtil cu diferitele scenarii de iluminare. 
 

Așa cum îi stă în fire brandului german, confortul este dus la un alt nivel. Ușile tip confort, atât pentru șofer, cât și pentru ceilalți pasageri, se închid automat. Închiderea poate fi controlată și prin gesturi, cu ajutorul asistent opțional de interior MBUX. Mai mult decât atât, atunci când acționezi pedala de frână, ușa șoferului se va închide automat. 

Sustenabilitate și inovație tehnologică pentru mai multă siguranță

Brandul german pune un accent deosebit pe sustenabilitate. Un model complet electric, EQS de la Mercedes-Benz oferă o alternativă eco-friendly la mașinile cu motoare tradiționale. Oferind o autonomie de până la 785 km, acest model demonstrează că mobilitatea electrică poate fi la fel de eficientă și practică ca și cele pe combustibil fosil. Timpul de încărcare la stațiile de încărcare rapidă este de 31 de minute, aspect ce demonstrează angajamentul producătorului pentru inovație și sustenabilitate. 

Mercedes-Benz EQS este considerat a fi model de vârf al gamei electrice. La testele Euro NCAP, a obținut maximum de cinci stele, datorită sistemelor de siguranță ala mașinii. Sistemele avansate de asistență pentru conducere, senzori pentru oboseală, airbag-uri poziționate strategic pentru mai multă protecție - toate aceste aspecte influențează siguranța autoturismului, făcându-l o alegere potrivită pentru cei care pun accent pe siguranță.

Pentru cei care apreciază luxul, inovația și performanța în materie de autoturisme, Mercedes-Benz EQS este alegerea perfectă. Noul model impresionează printr-un design uluitor și tehnologii de top de ultimă generație. Descoperă mai multe despre modelul electric ce promite să devină lider în segmentul de lux dedicat autoturismelor la showroom-urile Auto Schunn, Distribuitor Autorizat de autoturisme noi marca Mercedes-Benz, din Arad, Suceava și Deva.

Programează un test-drive, configurează-ți modelul așa cum dorești și nu rata șansa de a te bucura de o experiență de condus elegantă, caracteristică fiecărui Mercedes-Benz EQS.

 

 

×