x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Auto Ce trebuie să urmărești atunci când achiziționezi un automobil

Ce trebuie să urmărești atunci când achiziționezi un automobil

21 Iun 2020   •   14:25
Ce trebuie să urmărești atunci când achiziționezi un automobil

Maşina este considerată un lux, însa este extrem de necesar. Există foarte multe motive pentru care unele persoane nu se pot dezlipi pur şi simplu de mijlocul de transport personal. Totuşi, pe lângă confortul asigurat de o maşină personală şi de disponibilitatea ei, are nevoie şi de diferite lucruri care să contribuie la întreţinere şi la menţinere.

Stim cu toţii că o maşină reprezintă în primul rând o investiţie care contribuie la buna funcţionare şi deplasare. Ei bine, în momentul în care problemele majore se rezolvă în timp util, maşina va fi funcţională pentru o perioadă cât mai lungă de timp. De asemenea, problemele minore trebuie să fie rezolvate la timp pentru a nu se produce agravarea lor şi pentru menţinerea siguranţei şoferului.

Cercetătorii americani au descoperit de curând că proprietarii de maşini investesc cel puţin un sfert din valoarea totală a autovehiculului în întreţinerea ei. Pe scurt, oamenii care deţin o maşină investesc sume importante în intreţinerea maşinii, dar şi în combustibilul consumat de aceasta.

Oamenii se interesează înainte de a-şi achiziţiona o maşină şi de preţurile elementelor consumabile. De exemplu, ..............

Citește mai departe AICI

×