x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Auto F1 - Minut de reculegere în memoria lui Anthoine Hubert înaintea MP al Belgiei

F1 - Minut de reculegere în memoria lui Anthoine Hubert înaintea MP al Belgiei

01 Sep 2019   •   16:00
F1 - Minut de reculegere în memoria lui Anthoine Hubert înaintea MP al Belgiei

Un minut de reculegere va fi păstrat duminică înaintea startului în Marele Premiu al Belgiei la Formula 1 în memoria pilotului francez Anthoine Hubert, decedat sâmbătă în timpul unei curse de Formula 2 pe circuitul Spa-Francorchamps, informează AFP.

Minutul de reculegere va începe la ora locală 14:53, înainte de intonarea imnului naţional al Belgiei, a transmis Federaţia Internaţională de Automobilism (FIA).

A doua cursă de Formula 2, programată duminică dimineaţă, a fost anulată şi un alt minut de reculegere a fost păstrat înainte de startul în cursa de Formula 3, programată tot duminică.

Anthoine Hubert, în vârstă de 22 de ani, şi-a pierdut viaţa, sâmbătă pe circuitul Spa-Francorchamps din Belgia, într-un accident produs în timpul cursei de Formula 2 disputată în marja Grand Prix-ului de Formula 1 de duminică.

Implicat în debutul cursei într-un carambol produs la mare viteză cu americanul Juan Manuel Correa, francezul Giulano Alesi şi japonezul Marino Sato, 
Hubert a decedat în urma rănilor suferite, în timp ce Coreea a fost transportat la spital cu ambele picioare fracturate.
AGERPRES

×
Subiecte în articol: f1 anthoine hubert