x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Auto Hyundai i40: primele fotografii şi detalii cu noul break sud-coreean

Hyundai i40: primele fotografii şi detalii cu noul break sud-coreean

20 Dec 2010   •   15:02
Hyundai i40: primele fotografii şi detalii cu noul break sud-coreean

Hyundai a dat publicităţii primele imagini şi informaţii legate de noul i40, versiunea break a modelului coreean cu acelaşi nume, care va debuta în premieră mondială la Salonul Auto de la Geneva din luna martie 2011.

Proiectat în cadrul Câentrului de cercetare şi dezvoltare Hyundai de la Rüsselsheim, noul i40 este primul model de clasă medie al coreenilor special conceput pentru clientela europeană. Modelul continuă linia de design "fluidic sculpture", adoptând grila hexagonală reprezentativă pentru noua gamă Hyundai şi forme îndrăzneţe, ce conferă modelului o apariţie sportivă, dinamică, integrând armonios părţile laterale, frontală şi spate.

La o lungime de 4,77 metri, o lăţime de 1,81 metri şi un ampatament de 2,72 de metri, noul i40 oferă tehnologii prietenoase cu mediul înconjurător, dezvoltate în cadrul programului Blue DriveTM. De asemenea, modelul va dispune de o gamă de motorizări extrem de eficiente în ceea ce priveşte performanţele, consumul de combustibil şi emisiile de noxe.

Noul break al coreenilor va avea şi o variantă sedan, care va fi lansată la la câteva luni după debutul lui i40.

×
Subiecte în articol: hyundai i40