x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Auto Imagini spion cu misteriosul prototip Dacia Logan 2?

Imagini spion cu misteriosul prototip Dacia Logan 2?

19 Sep 2013   •   08:31
Imagini spion cu misteriosul prototip Dacia Logan 2?

Un nou prototip misterios ce aduce cu Dacia Logan 2 a fost surprins recent pe străzile din România, automobilul cu pricina ascunzandu-si sub camuflaj designul spoilerelor fata si spate. Nu este exclusa, de asemenea, nici posibilitatea ca ceea ce vedem in aceste fotografii spion sa fie, de fapt, un Renault Symbol, scrie 4tuning.ro.

Daca tinem cont ca Logan-ul 2 a fost lansat in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Paris din toamna anului trecut, faceliftul este oarecum scos din discutie.

De asemenea, cea de-a doua generatie a berlinei de la Mioveni se bucura deja de mai toate echipamentele regasite la nivelul modelelor Lodgy, respectiv Sandero 2, astfel ca si aceasta teorie iese din discutie. Drept urmare, singura posibilitate care ramane in picioare este urmatoarea: prototipul surprins cu cele doua diferite ocazii este fie o Dacia Logan 2, fie un Renault Symbol echipat cu noua motorizare 1.2 TC de 125 cai putere ce propulseaza si versiunea imbunatatita a modelului Dacia Duster.



Pentru mai multe detalii vizitati-ne la: http://www.4tuning.ro/poze-si-filme-spion/noi-imagini-spion-cu-misteriosul-prototip-dacia-logan-2-19957.html


×