x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Auto Modelul mileniului? S-a lansat BMW i3!

Modelul mileniului? S-a lansat BMW i3!

de Sebastian S. Eduard    |    29 Iul 2013   •   15:55
Modelul mileniului? S-a lansat BMW i3!

Astăzi  BMW a lansat “modelul mileniului” în optiunea multora: BMW i3. Autovehicolul este primul automobil electric al unei mărci premium construit special pentru experienţa de condus electric. Aceasta a însemnat introducerea pentru prima oară la scară industrială în auto a fibrei de carbon, dar şi un nou concept de automobil, cu noi sisteme şi o nouă filozofie de utilizare.

BMW i3 este un automobil dedicat aglomeraţiilor urbane şi va fi introdus treptat pe pieţele mondiale, cu prioritate pentru marile metropole. Preţul de bază (în Germania) este de 34.950 de euro cu TVA şi va fi disponibil, tot în Germania,  cu începere din luna noiembrie 2013.
BMW i3 a avut premiera internaţională astăzi, iar evenimentele au fost organizate în paralel pe trei continente în metropolele Londra, New York şi Beijing.

Prin abordarea completă "360 ° ELECTRIC", BMW i pune la dispoziţia clienţilor o ofertă vastă de produse şi servicii care acoperă nevoile de electromobilitate ale conducătorilor. 360 ° ELECTRIC se bazează pe patru piloni: încărcarea la domiciliu (BMW i Wallbox), încărcarea la staţii publice de realimentare, servicii de asistenţă, precum şi servicii inovatoare de mobilitate, care includ garanţii şi servicii complete de întreţinere, oferte flexibile car-sharing, precum şi aplicaţii BMW utile pentru computer şi smartphone.

×