x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Auto Noi probleme pe Autostrada Orăştie-Sibiu! S-a format o adevărată trambulină

Noi probleme pe Autostrada Orăştie-Sibiu! S-a format o adevărată trambulină

17 Ian 2017   •   18:28
Noi probleme pe Autostrada Orăştie-Sibiu! S-a format o adevărată trambulină
Sursa foto: FOTO: alba24.ro

“Pe autostrada A1, pe la km. 286, după localitatea Sălişte, la câţiva kilometri de limita cu judeţul Alba, circulaţia este restricţionată pe banda 1, sensul Sebeş – Sibiu. Pe acest sector de drum au apărut denivelări. Se circulă doar pe banda 2, sensul Sebeş – Sibiu, cu restricţie de viteză 60 km/h. Zona este semnalizată corespunzător”, a fost mesajul unui participant la trafic, postat luni seara, pe Info Trafic jud. Sibiu.

Şoferi aflaţi duminică în trafic au spus că zona nu era semnalizată, iar unii conducători auto au atenţionat că sunt gropi pe mai multe porţiuni de autostradă, între Orăştie şi Sibiu, cel mai probabil formate după „tratamentul” de sezon şi în urma traficului greu, scrie alba24.ro.

Traficul rutier pe lotul 3 al Autostrăzii Orăștie – Sibiu, între Cunța (județul Alba) și Săliște (județul Sibiu) a fost reluată pe data de 10 octombrie, după mai bine de an de la închiderea tronsonului, ce a fost refăcut, după apariţia unor fisuri. Pe tronsonul respectiv nu s-a circulat apropape un an și jumătate.

Denivelarea, care a fost semnalizată abia luni dimneața nu face parte din zona surpată, la care s-au efectuat lucrări de raparatii, potrivit sursei citate.

×