x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Auto (P) Căutați piese auto provenite de la dezmembrări la centre de specialitate - Wolcar este și online

(P) Căutați piese auto provenite de la dezmembrări la centre de specialitate - Wolcar este și online

13 Sep 2021   •   12:53
(P) Căutați piese auto provenite de la dezmembrări la centre de specialitate - Wolcar este și online

Piesele auto provenite de la dezmembrări au cunoscut la un moment dat un avânt spectaculos. Când publicul și-a dat seama cât de eficient este să aleagă componente și accesorii la un preț mai rezonabil și fără prea mult efort, au luat cu asalt centrele de specialitate.

 

Era însă noroc pur să găsești într-un timp scurt o anumită piesă. Fie că interesul era pentru dezmembrari Seat Craiova sau pentru Audi dezmembrat într-un centru din cine știe ce oraș, astfel de locații erau de obicei aglomerate și haotic amenajate. Un parc auto în adevăratul sens al cuvântului, unde cine găsea ceva ce îi era de interes juca precum la ruletă dacă va fi și de calitate sau de rezistență pe termen lung.

 

Acum însă lucrurile s-au mai schimbat. Nu mai există goana nebună după orice este alternativă mai accesibilă la preț, ci după rentabilitatea de a înlocui unele componente originale cu unele...tot originale, însă provenite de la alte mașini.

 

Ce poate fi achiziționat, în siguranță, de la centrele de dezmembrări

 

Fie că vă interesează dezmembrari Skoda Craiova, Audi sau BMW, trebuie să știți despre Wolcar. Este unul dintre cele mai mari și renumite centre de profil și nu doar că puteți achiziționa de aici, dar și puteți comanda online diverse piese auto.

 

Trebuie totodată să știți să faceți diferențele între piesele auto disponibile în astfel de centre și ce este contraindicat vreodată să achiziționați la mâna a doua. Din centre de dezmembrări puteți comanda, fără să vă fie teamă că nu este sigur de schimbat asta, piese precum: elementele de caroserie, cele de mecanică - punți, fuzete, suporți de asemenea. Elementele de interior, chiar și cele mai importante precum scaunele sau volanul, bordul sau sistemul de climatizare, toate acestea pot fi sigur de ales de la mașini avariate.

 

De altfel este și mai ușor să vă găsiți  marca auto și de la mașini de același fel să preluați anumite elemente. Acestea se vor potrivi 100%, sunt cele cu care mașina vine echipată din fabrică și deci pot fi chiar considerate mai bune decât cele aftermarket. Singura condiție este să arate bine și să fie funcționale.

 

În niciun caz consumabilele nu pot fi luate la mâna a doua. Oarecum veți ști dacă aveți de-a face cu bișnițari care vă vând orice. Cei de la Wolcar spre exemplu se asigură de calitatea pieselor furnizate, le testează pe bancul de lucru și abia apoi expediază către client, oferind și garanție, valabilă 3 luni de zile.

 

Alte piese le puteți alege cel mult recondiționate. Dacă veți înțelege aceste diferențe, un centru de dezmembrări va putea fi locul din care veți cumpăra fără probleme acele piese care mențin mașina funcțională. Știți cum sunt cremele antirid pentru femei? Cele care promit să le facă pe utilizatoare mai tinere decât sunt, de fapt? Același lucru se poate spune despre îmbunătățirile aduse de piesele auto de acest gen.

 

Când vă hotărâți asupra acestor achiziții, descoperiți ofertele de la Wolcar și online.

 

 

Contact: wolcar@yahoo.ro

 

 

×