x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Auto (P) Roți complete? Intră pe JANTA.RO

(P) Roți complete? Intră pe JANTA.RO

11 Dec 2020   •   17:27
(P) Roți complete? Intră pe JANTA.RO

Odată cu venirea sezonului rece, cei mulți dintre noi (care nu au ales anvelope all season) vor opta pentru echiparea automobilelor cu anvelope de iarnă. Din fericire există mai multe metode prin care poți realiza acest lucru.

Pe lângă metoda clasică prin care poți schimba doar setul de anvelope păstrând jantele inițiale ale automobilului, pe JANTA.RO mai există si varianta de roată completă.

Odată comandate, roțile complete configurate ajung la adresa de livrare furnizată, gata montate și echilibrate, sau la unul din service-urile partenere din rețeaua națională JANTA.RO.

 

Cum poți face asta?

 

 

Intră pe www.janta.ro și alege secțiunea „Roți complete”.

În următorul pas este necesară introducerea datelor de identificare ale autovehicului (marcă/ model/ an/ motorizare) iar Configuratorul Virtual 3D îți va permite să vizualizezi orice model de jantă compatibilă din aliaj, oțel sau hibridă direct pe mașina ta.

 

În funcție de modelul automobilului, poți opta pentru jante din aliaj marca AEZ, DOTZ, DEZENT; jante hibride sau din oțel marca ALCAR și chiar jante off-road dedicate DOTZ 4x4.

 

 

Odată ce te-ai decis care la modelul de jantă potrivit, în următoarea etapă se vei avea la dispoziție o gamă largă de anvelope compatibile din care să alegi, de la mărci de buget, cu performanțe bune la prețuri competitive, până la mărci premium consacrate, printre acestea numărându-se WESTLAKE, TRIANGLE, GOODRIDE, SUMITOMO, SAILUN, ROADX, NEXEN, KUMHO, JINYU, GITI, GT Radial, FALKEN, DUNLOP, CONTINENTAL, BRIDGESTONE, GOODYEAR, MICHELIN, NOKIAN, PIRELLI.

 

Opțional, ai posibilitatea de a configura și senzori de presiune originali sau aftermarket, compatibili cu automobilul tău.

 

Poți alege montajului roților complete achiziționate, la unul dintre cele mai apropiate service-uri autorizate din rețeaua națională de parteneri JANTA.RO în așa fel încât să beneficiezi de cele mai bune produse, montate de specialiști veritabili, în condiții de siguranță deplină, sau poți opta pentru livrarea GRATUITĂ  a produselor achiziționate prin curier direct la tine acasă.

În plus pe lângă funcționalitățile esențiale care te vor ajuta să alegi roțile complete ideale pentru mașina ta, Configuratorul Virtual 3D îți oferă posibilitatea de a experimenta cu diversele variante de nuanțe ale exteriorului și interiorului modelului de automobil selectat și de a ajusta garda la sol a acestuia și chiar tenta geamurilor.

 

Încearcă experiența JANTA.RO - cel mai simplu și facil mod de a-ți echipa mașina pentru iarnă!

 

 

 

 

        

 

×