x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Auto Salonul Auto de la Paris. Dacia prezintă noile modele Sandero, Sandero Stepway, Logan şi Logan MCV

Salonul Auto de la Paris. Dacia prezintă noile modele Sandero, Sandero Stepway, Logan şi Logan MCV

15 Sep 2016   •   12:05
Salonul Auto de la Paris. Dacia prezintă noile modele Sandero, Sandero Stepway, Logan şi Logan MCV

Dacia prezintă, în cadrul Salonului Auto de la Paris, noile sale modele Sandero, Sandero Stepway, Logan şi Logan MCV, care au devenit mai atrăgătoare, însă au păstrat atributul care le-a atras preferinţele clienţilor de pretutindeni, şi anume cel mai bun raport preţ/prestaţii.


Potrivit unui comunicat remis joi AGERPRES, partea frontală a fost redesenată şi conferă un adevărat aer de familie fiecăruia dintre cele patru modele. Bara de protecţie, calandrul şi proiectoarele de ceata reuşesc să reafirme robusteţea atât de apreciată de către clienţii acestor autovehicule. Noile lumini de zi, ce vor utiliza tehnologia LED, se remarcă printr-un un aspect mai elaborat şi mai modern. Ele integrează 4 blocuri optice dreptunghiulare ce formează noua semnătură luminoasă a mărcii Dacia. Partea din spate a fost la rândul său restilizată în acelaşi spirit al modernităţii şi al atenţiei pentru detalii.

'La interior, modificările vizează tot ceea ce este important pentru confortul la volan al şoferului şi pasagerilor: echipamente, tapiţerie, ergonomie, spaţii de depozitare', se menţionează în comunicat.

Toate evoluţiile de care au beneficiat cele patru modele, atât la exterior, cât şi la interior sau în materie de motorizări vor fi prezentate cu ocazia conferinţei de presă susţinute joi dimineaţă de Jean-Christophe Kugler, director de Operaţiuni pentru Europa şi membru în Comitetul Executiv al Grupului Renault, la standul Dacia (hall 1).

Sursa: AGERPRES

×