x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Auto Succesul Tesla în România. Sute de comenzi pe piața locală

Succesul Tesla în România. Sute de comenzi pe piața locală

29 Sep 2021   •   08:45
Succesul Tesla în România. Sute de comenzi pe piața locală

Tesla a înregistrat circa 800 de comenzi în România până la sfârșitul lunii septembrie. Acestea au fost realizate pe baza unui avans de 100 de euro, scrie ZF.

În centrul de livrări al Tesla Delivery Hub, organizat în cadrul dealerului DAB Auto Serv din sudul Capitalei, se aflau spre livrare peste 100 de maşini în această lună, potrivit România Electrică.

Reprezentanţii Tesla au subliniat că nu comunică date pentru fiecare piaţă în parte, iar maşinile sunt livrate începând cu a doua jumătate a celei de-a doua luni din fiecare trimestru. În lunile iulie şi august au fost înmatriculate pe piaţa locală câte trei automobile Tesla.

România va avea mo­men­tan un „showroom“ de tip pop-up store în cadrul ma­llului Promenada din Ca­pitală, dar şi un Service Express Tesla cu echipe mobile care vor per­mite efec­tuarea intervenţiilor la casa sau locul de muncă al clien­tului. Tesla a deschis la mijlocul lunii mai site-ul oficial al companiei în limba română şi showroomul din mallul Promenada, iar începând de luni cei interesaţi pot efectua inclusiv test drive cu maşinile Tesla.

În România s-au înmatriculat anul trecut peste 60 de maşini Tesla, în condiţiile în care acestea nu beneficiau de prima de 10.000 de euro din cadrul Rabla Plus, iar pe plan local sunt înmatriculate în total peste 350 de maşini Tesla.

Mediafax

×
Subiecte în articol: tesla