x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Antena 1, din nou pe primul loc cu "X Factor"!

Antena 1, din nou pe primul loc cu "X Factor"!

06 Noi 2011   •   21:00

Muzica artistilor romani a rasunat sambata seara la Antena 1. Cea de-a doua gala live "X Factor" s-a impus detasat pe primul loc in clasamentul de audienta, atat la nivelul targetului all urban, cat si la nivelul targetului comercial al Antenei 1. Cei 11 concurenti ramasi in show au stralucit din nou intr-un decor spectaculos, pe cea mai mare scena de sticla din Romania.

"Fabricat in Romania" a fost tema celei de-a doua gale live "X Factor", o gala care a facut ca muzica artistilor romani din toate timpurile sa rasune pe cea mai mare scena de sticla din Romania, in interpretarea concurentilor "X Factor". Melodii precum "Dincolo de nori", "Banii vorbesc", "Mai frumoasa" sau, mai recente, "Marionette", "Azi vii, maine pleci", "Daca dragostea dispare" au facut deliciul telespectatorilor pentru care Antena 1 a fost pe primul loc in preferinte. Aseara "X Factor" a condus clasamentul de audienta la nivelul targetului 15-54 urban cu 18,2 procente share si 6 puncte de rating, in vreme ce principalul competitor, Pro TV, a inregistrat in acelasi interval, doar 16,4% cota de piata si 5,4 rating. Pe locul al treilea, la nivelul aceluiasi target, s-a situat Prima TV, cu 7,4% share si 2,4% audienta medie. Si la nivel urban, "X Factor" a fost cel mai urmarit program al serii. O medie de 661.000 de telespectatori au privit aseara programul Antenei 1, in vreme ce doar 496.000 au urmarit Pro TV. In minutul de aur 20:55, "X Factor" a fost urmarit de aproape un milion de telespectatori din mediul urban, un numar aproape dublu decat al celor care, la aceeasi ora, urmareau programul postului Pro TV.

Voci extraordinare si coregrafii pe masura pieselor alese de cei trei mentori-jurati, costume spectaculoase, demne de artisti internationali, glume marca Razvan si Dani, dar si multe momente tensionate, acestea au fost coorodonatele galei live "X Factor" difuzata aseara de Antena 1. Nu putine au fost momentele in care juratii-mentori nu au cazut de acord asupra parerilor despre prestatiile concurentilor sau despre cat de inspirate au fost sau nu coregrafia ori alegerea melodiilor din concurs.

×
Subiecte în articol: mass media