x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Antena 3 a fost la 3 iulie cea mai urmărită televiziune din România

Antena 3 a fost la 3 iulie cea mai urmărită televiziune din România

04 Iul 2012   •   14:51
Antena 3 a fost la 3 iulie cea mai urmărită televiziune din România

Romanii au ales sa se informeze de la Antena 3 in ziua in care Crin Antonescu a fost ales noul presedinte al Senatului in locul lui Vasile Blaga, iar Roberta Anastase a fost inlocuita ca Presedinte al Camerei Deputatilor de Valeriu Zgonea.

Conform Kantar Media, Antena 3 a fost cel mai urmarit post TV din Romania ieri, inregistrand pe intreaga zi o medie de 12.2% cota de piata in randul publicului din mediul urban de peste 18 ani, si fiind urmata in clasament de Pro TV si Antena 1.

In cel mai disputat interval orar, 19-24, Antena 3 a obtinut o medie de rating de 4.9 procente si 13.1% cota de piata, situandu-se, din nou, pe locul intai in clasament. Postul de nisa a depasit astfel nu numai televiziunile informative, dar si puternicele canale generaliste.

Minutul de aur a fost atins la ora 21:15, cand nu mai putin de 837.000 de romani urmareau editia speciala a emisiunii realizate de Mihai Gadea, impunand Antena 3 ca lider de piata cu 23.6% market share.

Tot marti seara, in partea a doua a emisiunii Sinteza Zilei cu Mihai Gadea, Antena 3 a sarbatorit 7 ani de existenta sub sloganul “Rezistenta face diferenta'. In platou au fost invitati Mircea Badea, Dana Grecu, Radu Tudor, Alessandra Stoicescu, Razvan Dumitrescu, Carmen Avram, Adrian Ursu si Victor Ciutacu care au urmarit momente din istoria Antenei 3 si interviuri cu cei mai vechi jurnalisti ai postului, iar Mihai Gadea a multumit intregii echipe si telespectatorilor pentru ca sunt alaturi de Antena 3 in fiecare zi.

Antena 3 este singurul post de stiri din Romania afiliat CNN International si este parte a INTACT Media Group.

×
Subiecte în articol: mass media