x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Burlacul, de 1 martie, la Antena 1

Burlacul, de 1 martie, la Antena 1

28 Feb 2012   •   21:00
Burlacul, de 1 martie, la Antena 1

De Martisor, cel mai bun baiat rau vine la Antena 1 in cel de-al treilea sezon al show-ului de succes 'Burlacul'. Vladimir Draghia isi cauta aleasa printre cele 20 de fete dispuse sa faca orice pentru a-l cuceri.

Cuplat si recuplat de presa asemeni vedetelor de la Hollywood, Vladimir Draghia este singur si dis­po­ni­bil. Actorul care a devenit cunoscut pentru rolul sau din 'Narcisa Salbati­ca' isi va cauta jumatatea de pe 1 mar­tie, la Antena 1. Personalitatea sa interesanta, dar si faptul ca a de­ve­nit in foarte scurt timp un sex simbol au determinat sute de fete sa se inscrie la casting. Dintre acestea doar 20 au fost norocoase, astfel ca, in primul episod, telespectatorii vor avea sansa sa le cunoasca si sa vada carora le va acorda Burlacul o a doua sansa.

Pe langa un look fresh care atrage privirile tuturor femeilor, Vladimir are si alte atuuri care il fac sa fie unul dintre cei mai ravniti burlaci ai momentului. A fost campion european la natatie si, cu toate ca inotul ii ocupa cea mai mare parte din timp, Vladimir a promovat cu succes testele SAT, pentru a obtine o bursa de studiu in Statele Unite. Intorsaturile vietii l-au facut insa sa isi descopere pasiunea pentru actorie si regie.

Cum va decurge lupta pentru inima celui mai bun baiat rau telespectatorii vor putea urmari de pe 1 martie, in fiecare joi, de la 20:20, la Antena 1.

×
Subiecte în articol: mass media