x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Câştigă cu televiziunea TRAVEL MIX o CROAZIERĂ de 8 zile în Marea Mediterană!!!

Câştigă cu televiziunea TRAVEL MIX o CROAZIERĂ de 8 zile în Marea Mediterană!!!

22 Aug 2011   •   07:23
Câştigă cu televiziunea TRAVEL MIX o CROAZIERĂ de 8 zile în Marea Mediterană!!!

Descopera indiciul difuzat zilnic la televiziunea nationala Travel Mix in perioada 15-31 august, completeaza formularul disponibil la adresa http://www.travelmix.ro/concursuri/ pana pe 31 august 2011, ora 23:00 si te inscriem la Tombola. Tragerea la sorti va avea loc pe 1 septembrie 2011 la ora 12.00, iar rezultatele se vor afisa pe internet: http://www.travelmix.ro/concursuri/.

Premiul consta intr-o CROAZIERA de 8 zile pentru 2 persoane in Marea Mediterana la bordul vasului MSC Splendida. Castigatorul va primi cazare intr-o cabina exterioara cu balcon, 5 mese pe zi, lectii de dans, petreceri cu teme, acces gratuit la piscina, jacuzzi etc si va vizita Spania, Italia, Tunisia si Franta. Imbarcarea se va face in data de 11 septembrie din Genoa si debarcarea in 19 septembrie tot in Genoa.

Premiul include:
- cazare pe nava in cabina aleasa (acestea detin cabina de dus si wc, aer conditionat, telefon, seif, uscator de par, TV- fiecare cabina are steward); fullboard extins – toate cele 3 mese principale ale zilei, gustari intre mese; gheata, apa rece&apa calda, cafea, ceai, lapte, suc de fructe in bufetele de pe vas; taxele portuare: 119 Euro/de persoana; accesul gratuit la puntile exterioare, la piscine cu scaune pentru plaja si prosoape de plaja; accesul gratuit la teatru, in saloanele navei, la discoteca, la biblioteca; accesul gratuit la sala de gimnastica, la piscine, jacuzzi, la pista in aer liber pentru jogging; program zilnic cu sumarul principalelor noutati si evenimente care se desfasoara la bordul navei; accesul la jocuri, karaoke, lectii de dans, la spectacole cu live music, cabaret, petreceri cu teme, discoteca; birou de informatii la bord - deschis 24 ore/zi; - birou de turism unde se pot primi informatii despre excursiile organizate in fiecare port.

Ce ar mai trebui sa stiti despre o croaziera cu una din navele ce apartin liniei MSC Cruises:
Pentru a participa intr-una din croaziere, pasaportul trebuie sa fie valid inca 6 luni de la data intoarcerii; se recomanda tuturor turistilor sa isi achizitioneze biletul de avion cu o zi inainte de imbarcare (deci, implicit si o noapte de cazare), pentru a nu rata croaziera. Excursiile optionale se pot achizitiona de pe vas, sau se poate vizita un anumit port pe cont propriu. Tarifele excursiilor optionale difera, in functie de complexitatea acesteia; la imbarcare, la check-in, exista posibilitatea de a se depune bani pe cardul dat de catre linia de croaziera sau pe cardul propriu (de preferat Mastercard) de EURO sau Lei. Niciun serviciu pe vas nu se achita cu bani cash; daca se opteaza pentru vizitarea unui port pe cont propriu, atunci turistii au obligativitatea sa fie in port cu 1 ora inainte de a pleca vasul din port; in cele 7 nopti – 8 zile vor avea loc 2-3 seri formale (cina cu capitanul), in care toata lumea are tinuta eleganta, de aceea se recomanda ca domnii sa aiba un costum si doamnele o rochie de seara; in fiecare dimineata sau seara turistii primesc in cabina un daily program cu toate informatiile necesare. Doar de acolo acestia vor putea afla detalii de genul: in ce port se ancoreaza, ce temperaturi sunt acolo, de pe ce punte se pot achizitiona excursiile optionale, unde se poate servi micul dejun/pranzul/cina, ce bufete sunt deschise si pe ce punte, ce spectacole se desfasoara etc;

Graficul de navigare, detalii nava, detalii servicii incluse si non incluse le gasiti pe http://www.croaziere.net/croaziere/croaziera-marea-mediterana-msc-cruises-msc-i5175/.

Travel Mix se receptioneaza si pe UPC Digital National, canalul 309 si NextGen Digital National, canalul 50.

Pentru a fi la curent cu premiile puse in joc de Travel Mix, solicita distribuitorului tau de cablu Televiziunea Nationala de Turism - inspiratia ta de vacanta !

×
Subiecte în articol: mass media